2777
2789
سلام بهتر شدید علائمتون رو میگید درخواستم رو قبول میکنید 

سلام آره بهترشدم .علایم این بود ک انگار تو دنیای واقعی نبودم انگار همه چیو خواب میبینم همشم گیج بودم خیلی داغون بودم الان خداروشکر خوب شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آره بهترشدم .علایم این بود ک انگار تو دنیای واقعی نبودم انگار همه چیو خواب میبینم همشم گیج بودم ...

سلام آبجی خوشحالم که خوب شدی.

با اون داروهای ضداظطرابی که دکتر واست نوشت خوب شدی؟هنوزم مصرفشون میکنی یا دیگه قطعشون کردی؟

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!
سلام آبجی خوشحالم که خوب شدی. با اون داروهای ضداظطرابی که دکتر واست نوشت خوب شدی؟هنوزم مصرفشون میکن ...

سلام قربونت آره اونو خوردم خوب شدم من بخاطر وسواسم می‌خورم هنوز 

شماچی خوب شدی؟

خدا رو شکر که خوب شدی من همیشه پیگیر تاپیکات بودم.

متاسفانه من علت به وجود اومدن مسخ شخصیت و واقعیتم مواد مخدر بود و نمیدوستم دلیلش اینه تا اینکه متوجه شدم و ترک کردم ولی فعلا خوب نشدم روانپزشکم میترسم برم قرص بده بهم بدتر بشم فعلا همینجور موندم امیدوارم منم یه روزی از این کابوس رها بشم

خدا رو شکر که خوب شدی من همیشه پیگیر تاپیکات بودم. متاسفانه من علت به وجود اومدن مسخ شخصیت و واقعیت ...

اره موادمخدر به خصوص گل متاسفانه باعث این حالت میشه منم دکتر فکرکرده بود گل مصرف کردم ولی من از اظطراب و پانیک اینجوری شدم .تو خونه اصلا نشین سرتو گرم کن بایکی حرف بزن ورزش کن خوب میشی مطمعن باش

اره موادمخدر به خصوص گل متاسفانه باعث این حالت میشه منم دکتر فکرکرده بود گل مصرف کردم ولی من از اظطر ...

آره منم متاسفانه گل مصرف میکردم ولی نمیدونستم این حالتی که بهم دست میده علتش گل هست منم خیال میکردم بخاطر اظطراب و وسواسم به وجود اومده ولی وقتی راجب عوارض گل تحقیق کردم متوجه شدم علتش گله و دیگه نکشیدم و الان نزدیک4ماهه ایجورم.واقعا هیچی به سلامتی روانی نمیشه باید قدرشو دونست من اگه خوب بشم دیگه قدرشو میدونم.روزانه یک ساعتو نیم ورزش میکنم ولی این مدت که فعلا تاثیری ندیدم

آره منم متاسفانه گل مصرف میکردم ولی نمیدونستم این حالتی که بهم دست میده علتش گل هست منم خیال م ...

انشالله خوب میشی اگه خیلی اذیت بودی حتما برو روانپزشک یه دوره قرص مصرف کن خوب میشی من خیلی حالم بد بود اصلا جنون گرفته بودم خداروشکر رفتم دکتر بلافاصله مصرف این حالت رفت 

انشالله خوب میشی اگه خیلی اذیت بودی حتما برو روانپزشک یه دوره قرص مصرف کن خوب میشی من خیلی حالم بد ب ...

آره منم تصمیم گرفتم برم روانپزشک امیدوارم عوارض زیادی واسم نداشته باشن قرصا.

شما دکتر قرصای اظطراب و وسواستو دکتر گفته تا اخر عمر مصرف کنی یا بعد یه مدت قطعشون میکنی؟

آره منم تصمیم گرفتم برم روانپزشک امیدوارم عوارض زیادی واسم نداشته باشن قرصا. شما دکتر قرصای اظطراب ...

بهترازاین حالتته ک به من گفت باید استفاده کنی هر موقع خودتو تغییر دادی قرصاتو کم میکنم

سلام خوبی بهترشدی؟

سلام متاسفانه داغونم مسخ شخصیت واقعیت شدم هر روز پانیک شدید میشم دیگه خودمم نمیتونم بشناسم رفتم روانپزشک گفت تی اچ سی که از گل وارد بدنت شده جذب چربی میشه و به سختی از بین میره فقط باید ورزش و سم زدایی کنم بدنمو قرصای پانیک نوشت

سلام متاسفانه داغونم مسخ شخصیت واقعیت شدم هر روز پانیک شدید میشم دیگه خودمم نمیتونم بشناسم رفتم روان ...

قرصاشو مصرف میکنی؟خوب میشی قرصارو مصرف کنی مطمعن باش من الان دارم قرصامو قطع میکنم