2777
2789
عنوان

تشنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 59 پست
تشنج مخفی دیگه چی هست؟اگه دوست داشتی بگو اطلاعاتمون زیاد شه.ایشاالله که به حق امام علی کوچولوت خوب خ ...

ممنون گلم بابت دعای خوبت.محتاجم به دعات..پسرم ۳  تاببماری داره و یکیش تشنج مخفیه که وقتی ۲۲ ماهه بود چندبار پلکش میرفت بالا به مدت ۳ ثانیه مثلا.و من تو نت خوندم نوشته بود تشنج مخفی شااید باشه.شاید تیک باشه و.. دیگ نوار ۳ بعدی و... گرفتیم معلوم شد تشنج مخفیه.

یعنی اون حالت رعشه ای که یکم طولانی و...نیست.شاید خیلیا اصلا نفهمن ک بچشون تشنج داره من چون خیلی سرچ کردم فهمیدم. و با تبم نیست. این نوع تشنج فک کنم درمانش یکم بیشتر طول میکشه. هرزمان یادت بود دعاش کن خیلی قرصش عوارض داره... سلامت باشی ان شاالله گلم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

ممنون گلم بابت دعای خوبت.محتاجم به دعات..پسرم ۳  تاببماری داره و یکیش تشنج مخفیه که وقتی ۲۲ ماه ...

انشاءالله خوب شه...

اونا که نمی‌فهمن بچه شون تشنج مخفی داره و درمان نمیکنن چه اتفاقی میفته برا بچه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً ما الان ۵ تا خواهر برادریم... بچه ام که تشنج کرد از تب؛ دکتر بیمارستان پرسید کسی بوده سابقه تشنج از تب داشته باشه تو خانواده؟ از مامانم پرسیدم گفت نمی‌دونم(مامانم یه خانم روستایی و ساده است... ) گفت یکی تون بود که تب کرد چشمش اینو اونور می‌رفت .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی یادم نیست کدومتون بودین.

الان من حس میکنم حافظه ام ضعیفه. اگه من بودم اونی که تشنج کرده و درمان نشده ؛  ممکنه کم‌ بودن حافظه ام به تشنج احتمالی ام ربط داشته باشه؟

برا بار دوم که تشنج کرد داد. دیگه هم تکرار نشد خدا روشکر. الان ده سالشه.  عوارض قرص رو خوندم ت ...

خب خداروشکر ایشاالله که دیگه هیچ وقت تکرار نشه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
نه همچین فرمی به من ندادن🤔 پسر من ۲ هفته مونده بود یه سالگیش راه رفت الان مامان بابا آجی بده آب ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر ان شاالله دیگه غم نبینی عزیزم

پیش دکتر مغزو اعصاب کودکان میبریش؟

یه سوال دیگه چند بار این اتفاق براش افتاد و چند وقت دارو مصرف کرد؟

ممنون گلم بابت دعای خوبت.محتاجم به دعات..پسرم ۳  تاببماری داره و یکیش تشنج مخفیه که وقتی ۲۲ ماه ...

فدات بشم عزیزم چقدر سخت برات خدا اول از همه صبر بده بهت که تو این مسیر خسته نشی و کم نیاری بعد اینکه ایشاالله دوره ی درمانش به لطف خدا کوتاه تر بشه و شما شاهد سلامتی کاملش باشی.چشم عزیزم اگه خدا قابل بدون حتما سر نماز دعاش میکنم علی کوچولوتو

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
میشه بیشتر توضیح بدین اینکه تو چه سنی و چند بار تشنج کرده و چند وقت دارو خورده ؟

صبح روزی که از سزارین مرخص شدم تشنج کرد بستری شد من با ویلچر بالا سرش بودم فنو دادیم یه بار شیش هفت ماهگی قطع کردیم که دوباره تکرار شد حرکاتش مجبور شدیم باز قرص بدیم الان دو ساله که نمیخوره قرص

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
الان تشنجش کنترل شده؟ حتما عزیزم براش حدیث کسا میخونم  الان تکاملش چطوره مشکلی که ایجاد نکرده ...

قربونت گلم خ لطف میکنی الهی همیشه سلامت باشین و خیر ببینی ب حق ۱۴ معصوم .منم ب نیتت چند سوره میخونم.عزیزم پسرم ۳ تا بیماری داره تشنج مخفی و یکیشم بی بی دیجیتال یا شبه اوتیسم هست و همین بی بی دیجیتال بودن روند رشدشو دچار اشکال کرده. که خداروشکر نزدیک ۵،۶ ماهه که با روش دکتر ولاموسوی میرم جلو و پسرم بالای ۵۰،۶۰ درصد علایمش رفته و واقعا عالی شده.عزیزم طبق این روش چند تا توصیه بهت میکنم ک ان شاالله بچت خدای نکرده دچار مشکل نشه

به هیچ عنوان نزار فضای مجازی ببینه مثلا تلویزیون گوشی صدای سوشوار برای خواب ، کتابای تصویردار هرچی که مجازی هست. واینکه مثلا تواتاقم باشه و تلویزیون تو حال روشن باشه اونم تاثیر بدداره ولی چون بچهای شماعادی هستن نمیخواد صفر مطلق کنی.فقط رعایت کن تا مثل پسر من دیجیتالی نشه مغزش چون پسر من نزدیک ۱۲ ساعت شبانه روز در معرض مجازی بود واینکه به یه سنی ک رسید دیگه سعی کن مستقلش کنی و خودت همیشه غذا ندی بهش و لباساشو بپوشونی و... یکم بهش استقلال بده و خیلی بکن نکن بهش نگو. ببین روش درمانی ما همینه شاید مسخره باشه ولی پسر من باهمین کارا و یه سری چیزای دیگه داره درمان میشه.تو مثلا ۵۰ درصد رعایت کن چون الحمدالله بچت سالمه ولی کلا اینا برا هر بچه سالمیم خوبه. فک‌کن این کارا گفتار پسر منو عالی کرده و داره به قولا از طیف درمیاره. یه توصیه ای میکنم بهت پیج دکتر ولا موسویو بخون .واقعا عالیه.راجع به سندروم فضای مجازی و...موفق باشی گلم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

فدات بشم عزیزم چقدر سخت برات خدا اول از همه صبر بده بهت که تو این مسیر خسته نشی و کم نیاری بعد اینکه ...

خدانکنه گلم. فقط خدا از دلم خبر داره ک چقدر سختی کشیدم و الان یکم که پسرم داره گفتارش خوب میشه و تقریبا از اون حالت دیجیتالی درمیاد یکم حالم بهتره ولی تشنج مخفیش واقعا ازار دهندس ولی توکلمون بخداست.و میگم الهی شکر.

ممنون که پسرمو یاد میکنی الهی همیشه سلامت و عاقبت بخیر و دلخوش باشین الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 😘😘🙏🙏💚💚

خدانکنه گلم. فقط خدا از دلم خبر داره ک چقدر سختی کشیدم و الان یکم که پسرم داره گفتارش خوب میشه و تقر ...

خداروشکر ایشاالله آینده ی خوبی درانتظار خودتو پسر گلت باش❤️❤️❤️

خداروشکر ایشاالله آینده ی خوبی درانتظار خودتو پسر گلت باش❤️❤️❤️

قربونت عزیزم ممنونم الهی خیرات دنیا واخرت نصیبت باشه🙏🙏😘😘

انشاءالله خوب شه... اونا که نمی‌فهمن بچه شون تشنج مخفی داره و درمان نمیکنن چه اتفاقی میفته برا ب ... : /discussion/topic/11384017/%d8%aa%d8%b4%d9%86%d8%ac?postId=297212524

از دکترش تاحالا نپرسیدم گلم

یه لحظه کبود شد و چشماش خیره شد

پسرم تو 4 سالگی تشنج داشت چشم ها کاملا به یه طرف رفتن دو سال دارو گرفت ( پروتکل دارند که باید مصرف شود ) الان 16 سالشه خدارو شکر تکرار نشد نگران نباشید

سلام گلم هزاران مرتبه شکر .الحمدالله...ممنون از تاپیکت پسر من ۳ ساله ونیمشه وتشنج مخفی داره یک ساله ...

عزیزم یه جایی خوندم که شما نوشته بودین درباره دکتر ولا موسوی و راه حلش برای اوتیسم،میخوام بدونم دقیقا چه کاری انجام میشه تو روش این دکتر؟ غیر از قطع کردن تی وی و موبایل،مثلا تمرین خاصی داره با بچه؟؟

مثلاً ما الان ۵ تا خواهر برادریم... بچه ام که تشنج کرد از تب؛ دکتر بیمارستان پرسید کسی بوده سابقه تش ...

ن عزیزم اینجوری فکر نکن. از منم پرسیدن ولی ما نداشتیم تشنج مخفی. فک نکنم باید حتما سابقه باشه تااین اتفاق بیفته.ان شاالله دلبندت سلامت و تندرست باشه گلم