2777
2789
عنوان

تشنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 59 پست
سلام گلم هزاران مرتبه شکر .الحمدالله...ممنون از تاپیکت پسر من ۳ ساله ونیمشه وتشنج مخفی داره یک ساله ...

تشنج مخفی دیگه چی هست؟اگه دوست داشتی بگو اطلاعاتمون زیاد شه.ایشاالله که به حق امام علی کوچولوت خوب خوب بشه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
سلام گلم هزاران مرتبه شکر .الحمدالله...ممنون از تاپیکت پسر من ۳ ساله ونیمشه وتشنج مخفی داره یک ساله ...

الان تشنجش کنترل شده؟

حتما عزیزم براش حدیث کسا میخونم 

الان تکاملش چطوره مشکلی که ایجاد نکرده براش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص فنوباربیتال چه جوریه؟ دختر من ۵ سالش بود به فاصله ۶ ماه دوبار از تب تشنج کرد.‌بیمارستان این قرص ...

عزیزم قرص تشنجه باید میدادی بهش شاید ندادنت باعث شده دوباره تکرار بشه به پسر منم داد ولی بدنش حساسیت نشون داد دکتر عوض کرد دیازپام داد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
خدا رو شکر عزیزم انشالله همیشه شاد و سلامت باشه داروشو طبق نظر دکتر قط کردی

ممنون عزیزم بله طبق گفته دکتر قطع کردم اول صبح قطع شد بعد یه شب درمیون شد دیشبم کلا قطع شد

عزیزم خدا رو شکر بهتره شرایط پسر منم همین بود نمیخوام بترسونمت ولی حواست به گفتارش هم باشه پسر من ۵ ...

میشه بیشتر توضیح بدین اینکه تو چه سنی و چند بار تشنج کرده و چند وقت دارو خورده ؟

عزیزم قرص تشنجه باید میدادی بهش شاید ندادنت باعث شده دوباره تکرار بشه به پسر منم داد ولی بدنش حساسیت ...

برا بار دوم که تشنج کرد داد. دیگه هم تکرار نشد خدا روشکر. الان ده سالشه. 

عوارض قرص رو خوندم ترسیدم ندادم ...‌

خییییلی خوشحالم برات عزیزم منم پسرم تشنج کرد ۲۷ روزه بود علتشم هیچوقت نفهمیدم اما دیگه نداشت تشن ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم الان چند سالشه مشکلی برای تکاملش پیش نیومده؟

افرین که مامان قوی هستی و نترسیدی و بچه رو ندادی به فنا صبور بودی و دیدی بچه چیزیش نیس بعضی مادرا ان ...

ممنون عزیزم خیلی روزای سختی رو گذروندم امیدوارم هیچ مشکلی براش به وجود نیاد دیگه

ممنون عزیزم الان ۱۷ ماهشه، شکر خدا همه چیزش نرماله 

خیلی خوشحالم کردی

ببخشید سوال میپرسم شما فرم تکامل یکسالگی که بهداشت میده رو انجام دادی همه اون کارایی که نوشته انجام میداد پسرتون؟

الان گفتارش چطوره چه کلمه هایی میگه 

دختر من هنوز یازده ماهش تموم نشده فقط بابا میگه دد میگه حرف ل و غ هم زیاد میگه

خیلی خوشحالم کردی ببخشید سوال میپرسم شما فرم تکامل یکسالگی که بهداشت میده رو انجام دادی همه اون کار ...

نه همچین فرمی به من ندادن🤔

پسر من ۲ هفته مونده بود یه سالگیش راه رفت الان مامان بابا آجی بده آب نه اینارو میگه 

اما پسر جاریم هیچ مشکلی نداشت ۱۵ ماهگی راه رفت دیرم حرف زد

اصلا نگران نباش وقتی رشدش نرماله دیگه فکر چیزی رو نکن

اما تحت نظر باشه بهتره ، من همچنان پسرمو میبرم پیش دکترش