2777
2789
عنوان

چیکار کنم ارایش صورتم اب نشه

383 بازدید | 20 پست

سلام دوستان بینی و پیشونیم چربه یک ساعت از ارایشم نگذشته چربی باعث میشه اب بشه ارایشم و براق همش ناراحتم بدون ارایشم اصلا اعتماد بنفس ندارم پوست صورتم سوخته وتیره شده، شما راه حلی امتحان کردین که جواب گرفته باشین بمنم بگین فعلا شرایط رفتن دکترپوست ندارم البته یکبار رفتم راکوتان نوشت(که عوارض زیادی داره و مشکلمو اصلا حل نکرد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش پودر فیکس ، یا اسپری بزن ، 

ماسکی برن ک چربی رو متعادل کنن

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

سلام توروخدا اینو برام‌گزارش بزن دعا میکنم‌براتون...ممکنه شناسایی شم..لطفااا : https://www.ninisite.com/discussion/topic/11176942/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%87%d8%b1%d9%85%d8%a8%d8%ae%d8%a7%d8%b7%d8%b1-%d9%85%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%da%a9%d8%aa%da%a9-%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%b1%d9%87

چالش ناشناسم،https://abzarek.ir/service-p/msg/1131111

این دکترا چرا مثل نقل و نبات راکوتان میدن من واسه ریزش مو اگزما خشکی بیش از حد پوست رفتم بعد در کنارش گفتم لیزر چیزی هست ک جای جوش ام ک لک شده از بین ببره اصرار داشت ک جوش میزنی هر چی میگفتم واسه قبلا تو کتش نمیرفت ب منم چیزی نگفت رفتم داروخونه داروهارو گرفتم دیدم نورم اسکین بهم داده اومدم خونه سرچ کردم دیدم راکوتان اخه ادم بی شعور حداقل میگفتی بهم ک نگیرم چ دکتر نفهمی میدونه ک راکوتان ریزش مو خشکی پوست رو بدتر میکنه بازم الکی بهم داده انگار می‌خواسته روم تست کنم دو ماه دیگه برم ببینه تاثیر گذاشته روی لک یا ن 😐😐😐

پودر فیکس چجوریه؟ واینکه واقعا تاثیرداره یانه

من امتحان نکردم تو اینستا ی کلیپ دیدم روی کرم پودرش کلی پودر فیکس ریخت چند دقیق صبر کرد بعد با براش تمیز کرد پوستش مات و خوشگل شده پوست خشک نمیتونن بزنن بیشتر برای پوست چرب

این دکترا چرا مثل نقل و نبات راکوتان میدن من واسه ریزش مو اگزما خشکی بیش از حد پوست رفتم بعد در کنار ...

منم ریزش مو دارم بهش گفت برام ی قرص نوشت تاثیر نداشت، راکوتان هم برای کنترل چربی داد

پس باعث ریزش موهم میشه