2777
2789

سلام صبحتون بخیر من چند روز پیش تولدم بود و هر کس که فکر کنید استوری کرد و تبریک گفت ... تنها کسی که نه تبریک گفت نه زنگ زد جاریم بود که ب اصلاح خیلی صمیمی بودیم ...و اینکه هم شوهرم استوری گذاشت هم من ...و همه دوشب قبلش خونمون بود تو تعریفام گفتم تولدم هست پس یادش بوده

خدا شاهده هر سال تولدش هیچکس هدیه نمیده ولی براش استوری نمی‌گذاشت ولی من هم هدیه می‌خریدم هم استوری میکردم ...خلاصه الان خیلی ناراحت شدم 

بعد از ی هفته زنگ زده منم خیلی سرد حرف زدم شوهرم گفت که نباید اینکار میکردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا...من که تو این چیزها نیستم...ولی به نظر من کوفتم زیاده براش

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

ب نظر من واسه هیچکس هیچ کاری نکن یا اگه می‌کنی توقع نداشته باش برات مهم نباشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اگه صمیمی بودین حق داری ناراحت بشی ولی منم با شوهرت موافقم نباید سرد جواب میدادی عادی برخورد میکردی و دیگه تولدشو بهش تبریک نمیگفتی . 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

شاید اونموقع مشکلی داشته ک حوصله اینکارو نداشته .چون باهم صمیمی بودید ناراحتیتون بجاس ولی توقع نداشته باشید دیگه .دلیل کارشو نگفت ؟؟؟شما هم باخنده و خوشی بعد تشکر میگفتی ک یه هفته پیش بود