2777
2789
در امدش اگه به بازدید کننده های ایرانی باشه تا 300 تومن نهایت اگه مخاطب خارجی باشه از 2 میلیون تا 8 ...

من با قلم نوری کار میکنم

منظورت nft?

آخه انگار باید یه حساب ارزی داشته باشی من ندارم

راهنمایی کن لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نقاش دیجیتال حرفه ایم چجوری کسب درآمد کنم  یادم بده

نمونه کار داری عزیزم؟ 

راهش اینه که تو سایت های خارجی نقاشی میکشی با هر موضوعی که خواستی، اونجوری بازدید کننده هات میفهمن سبک نقاشیت چجوریه. اگه کسی خوشش اومد سفارش میگیره شما هم باید بکشین. من با توجه به نمونه میتونم بگم از چند تا چند دلار میتونین درامد داشته باشین.

نمونه کار داری عزیزم؟  راهش اینه که تو سایت های خارجی نقاشی میکشی با هر موضوعی که خواستی، اونج ...

یکی از کارامو آپلود میکنم ببین که زود بردارم باشه؟ چون دستخطمو خیلیا می‌شناسن از اطرافیانم

من با قلم نوری کار میکنم منظورت nft? آخه انگار باید یه حساب ارزی داشته باشی من ندارم راهنمایی کن ...

Nft فقط مال آرتیست های معروفه ینی تا بالای 1 میلیون فالوور داشته باشن در غیر این صورت کلاهبرداریه. 

اگه علاقه به این کار دارین باید بلد باشین 

من ی آیپد با قلم دارم اما تا حالا نقاشی دیجیتال نکشیدم خیلی هم نقاشیم خوب نیست 

به نظرتون میتونم با کشیدن تصاویر فانتزی و کارتونی ساده مثل نقاشی های کودکانه.  کلیپ های تبلیغاتی درست کنم؟