2777
2789
عنوان

طلای دست دوم به نفع شما

763 بازدید | 40 پست

سلام دوستان.مدتی شروع کردم به کار خرید و فروش آنلاین طلای دست دوم البته نو ولی به قیمت دست دوم اصل و قابل اعتماد میدیم بخاطر بدهکاری و همچنین کل کالای خانگی.خواهشا از مشاغل خانگی حمایت کنین.چون خیلی بدهکارم و بدهی بالا آوردم بنا به دلایلی و مشکلاتی.مشکلات ما خیلی زیاده.خودم دخترم و نون آور خانواده خودم و مامانم هستم.خونه از خودمون نداریم.خیلی معذب هستم ولی توکل بر خدا.الله کریم برام تبلیغ کنین توی واتساپ میفروشم.و روبیکا و اینا.خیلی مناسب میفروشم تا بدهی هام بدم.شب و روز فقط گریه میکنم که آیا بوهی هام تموم میشه.چندنفر پولم خوردن و بدبختم کردن.توی همین گیر و دار بابام از دست دادم😭و تا مدتی افسردگی شدیدی داشتم بخاطر تنهایی و وابستگی.اول خدا بعد ب کمک شما نیاز دارم

چه کمکی میشه کرد ؟

و دقیقا شما چیکار میکنین؟

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو طلا فروشی ارزون تر قیمتم نمیدی به نرخ روز بفروش با بزرگترم برو

خوب عزیزم طلافروش به نفع خودش از من میخره.اصلا کسی وجدان نداره .ولی خداروشکر فقط بهم اعتماد کردن باهاشون کار کنم تا بتونم بدهی هام صاف کنم البته اونا سود زیادی میکشن ولی مجبورم خودم با ضرر بفروشم که زودتر بدهی هام صاف کنم توکل بر خدا

ساده نباشین طلا بخواد بفروشه می‌ره طلا فروشی چرا بیاد اینجا ارزون تر بفروشه ؟گول نخوردینا کلاه می‌ره ...

عجب من هیچ کلکی توی کارم نیست.فقط کلی گریه کردم و دعا کردم و از خدا و پیامبران و امامان کمک خواستم تا اینکه یاد مرام و معرفت نی نی سایتی ها افتادم‌.به طلافروش هم میفروشم ولی خودش سود میکنه و من همش ضرر.الان خانگی میفروشم کنتر از طلافروشی میدم تا بتونم بدهی هام بدم😓

نیازی ب تبلیغ نیس تو دیوار شهرتون بزار قیمت مناسب تره میرید طلافروشی معامله میکنید

اره میزارم ولی دیوار تورم ب چندتا کلاهبردار خورد.زیاد اونجا نمیفروشم.خیلی ترسناکن  

اره میزارم ولی دیوار تورم ب چندتا کلاهبردار خورد.زیاد اونجا نمیفروشم.خیلی ترسناکن    

کدوم شهری

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️