2777
2789
عنوان

طلای دست دوم به نفع شما

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 40 پست
اره میزارم ولی دیوار تورم ب چندتا کلاهبردار خورد.زیاد اونجا نمیفروشم.خیلی ترسناکن    

شما ک میگی با طلافروشی کار میکنید پ منطقیش اینه ک اونجام معامله اونو انجام بدین ،اونحام ک کلاه سرتون نمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوزستان اهواز عزیزم  

خیلی دورین از ما

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

کلا اینقدر کلاهبرداری زیاد شده حتی کسی محتاج هم باشه سخت میشه اعتماد کرد

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
زیاد بدبین نباشین شاید راست میگن

عزیزم من از غصه خوابم نبرد و دعا کردم و خدا توی دلم انداخت بیام اینجا برای کمک وگرنه من خیلی وقته نیومدم اینجا تز بس زانوی غم بغل گرفته بودم 

شما ک میگی با طلافروشی کار میکنید پ منطقیش اینه ک اونجام معامله اونو انجام بدین ،اونحام ک کلاه سرتون ...

اره قربونت ولی بدهی هام بیشتر کرده این طلافروش.از بس ازم ارزون میخره.از من میخره و خودش بیشتر میفروشه.گفت خودت هم زرنگ باش مستقیم بفروش کل سود برای خودته.

خیلی دورین از ما

نه قربونت من آنلاین میفروشم امشب و هم کالای خانگی همه چی.همش پست میکنم ولی چندتا مشتری پولم خوردن بدبختم کردن موبایل خاموش کردن و بار کردن و پولم بردن.مجبورم از صفر شروع کنم تنهایی  ولی توکل بر خدا شاید خدا داره امتحانم میکنه 

کلا اینقدر کلاهبرداری زیاد شده حتی کسی محتاج هم باشه سخت میشه اعتماد کرد

اره متاسفانه.ولی خداروشکر خیلیا اعتماد میکنن و به همه شهرها ارسالی دارم اما پولم که خوردن تمام سرمایه ام رفت و خیلی خیلی بدهکار شدم.الان طلا گرون میخرم و ارزون میفروشم تا بتونم خودم جمع و جور کنم.دارم دیوونه میشم از بدهکاری و فشار مردم که پولشون میخوان.

انشاالله رزق و روزی حلال و فراوان  نصیبت بشه

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
انشاالله رزق و روزی حلال و فراوان  نصیبت بشه

مرسی عزیزم همچنین 🌷فقط توروخدا برای من دعا کنین خدا دعای غریبه در حق غریبه بهتر و زود مستجاب میکنه روزی چندبار سکته میکنم و بیهوش میشم از فکر و خیال.ولی باز ب خودم جرات میدم و ب خدا توکل میکنم و شروع ب کار میکنم فروش آنلاین .الله کریم و ارحم الراحمین اما نمیدونم چرا سختی به بنده هاش میده😓😔😭

مرسی عزیزم همچنین 🌷فقط توروخدا برای من دعا کنین خدا دعای غریبه در حق غریبه بهتر و زود مستجاب میکنه ...

ماهم خیلی بدهی داریم 

انشاالله هم ما هم شما از بدهی خلاص شیم و یه نفس راحت بکشیم