2777
2789
عنوان

طلای دست دوم به نفع شما

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 40 پست
ماهم خیلی بدهی داریم  انشاالله هم ما هم شما از بدهی خلاص شیم و یه نفس راحت بکشیم

ای خدا انشاءالله عزیزم بدهی خیلی کمرشکن  و سخت هست.‌.تازه یکی همین ساعت پیام داد برای پولش.این ور و اون ور رو دارم میندازم خسته شدم دلم میخواد بمیرم اما باز میگم ب رحمت خدا ایمان دارم داره بنده هاش امتحان میکنه یا الله ارحم الراحمین 

آدرس و شماره تلفن بزار حضوری میگم میان طلاهات رو ب قیمت مناسب خرید کنن طلا که دیگه نمیشه آنلاین خرید ...

شماره تماس 09307217028

عزیزم من الان چندسال آنلاین میفروشم دیگه کمی معروف شدم اکثرا اعتماد میکنن خداروشکر و از همه شهرهای ایران میخرن  .حضوری میترسم ادرس بدم چون دخترم خطرناکه . فقط شماره تلفن میدم و از استوریام و دیدن واریزی ها اعتماد میکنن .من خیلی کارم گرفته اما چندتا از دوستانم پولم بردن به عنوان قرض و منو بدهکار کردن.وگرنه از غریبه همش خوش حسابی و اعتماد دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شرمنده

دشمنت شرمنده عزیزم.هرچی خدا روزی و رزق تقسیم میکنه راضی هستیم.ما کسی مجبور به خرید نمیکنیم فقط تلاش خودمون کردیم.همین بدهکاری هم شاید حکمتی داره که من ازش بی خبرم.درسته باعث شد دیگه دوستانم بشناسم و باعث شد برای کسی اونقدر ارزش قائل نشم که پرو بشه و پولام زحمت چندساله ام ببره.توکل بر خدا آبجی   

دشمنت شرمنده عزیزم.هرچی خدا روزی و رزق تقسیم میکنه راضی هستیم.ما کسی مجبور به خرید نمیکنیم فقط تلاش ...

انشا الله که کارت پر رونق باشه آیا شما حاضر هستید جنس رو برای ما بفرستید بعد پولش بزنیم حساب

اره متاسفانه.ولی خداروشکر خیلیا اعتماد میکنن و به همه شهرها ارسالی دارم اما پولم که خوردن تمام سرمای ...

خوب مگه مجبوری طلاگرون بخری ارزون بفروشی؟هیچ ادم عاقلی این حرف باورنمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

انشا الله که کارت پر رونق باشه آیا شما حاضر هستید جنس رو برای ما بفرستید بعد پولش بزنیم حساب

بله عزیزم این کارو زیاد کردم و الان کلی بدهی دارم.مافروشنده هستیم دیگه مردم اعتماد می‌کنن کم و بیش.اما من دیگه تصمیم گرفتم فقط برای واریزی بفرستم 

خوب مگه مجبوری طلاگرون بخری ارزون بفروشی؟هیچ ادم عاقلی این حرف باورنمیکنه

خوب عزیزم اره مجبورم گرون بخرم و ارزون بفروشم ۰ون بدهکارم.اون طلافروش درسته گرون میده ولی پولش دوماهه میگیره از من یعنی بهم مهلت میده چون جریان بدهی هام شنید...و بعدش من میام ارزون تر میفروشم تا نقدینگی من بره بالا و با اون پول نقد مثلا کم کم بدهی هام بدم یعنی با پول ارزون فروشی.توکل بر خدا الله کریم.تا ببینم خدا چی برای ما قسمت کرده