2777
2789
عنوان

مادرم میگه شوهرم بددله

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 47 پست

بت گیر میده؟میگه چرا آنلاینی؟چرا اینا پوشیدی؟چرا این حرفا زدی؟چرا اون ماشین تو خیابون نگاه کردی؟چرا من اومدم پشت خطت؟چرا گوشیتا دیر جواب دادی؟چرا ریجکت کردی ؟چرا نفس میکشی اصلا😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره‌واقعا تاحالا این حس رو بهش نداشتم ب من اصلا شک نداره درسته ی حساسیت های داره ک ممکنه هر مردی د ...

نذار هیچ کس و هیچ جیز نظرتو نسبت به زندگیت و شوهرت عوض کنه

نزدیکترین شخص به آدم همسر آدمه

مادرت کاملا اشتباه گفته مادرتون زیاد اهل خیر و صلاح نیست عین مادر شوهر منه کلی حرف بهم میزنه از سر د ...

دقیقا همین حسو دارم چون همش بهم میگن خرج کن سخت بگیر 

فلانی هم با تو عقد کرد اینقد طلا بیشتر خریدن فلانی فلان چیز رو براش خریدن برا تو ولی نخریدن و.... 

من خودم اصلا ب این چیزا توجه نمیکنم ولی مادرم اینا چرا خیلی زیاد توجه میکنن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

آره فقط خانواده دایی بودن  دختر داییم همسن منه  نمی‌دونم ذهنم درگیر شد گفتم ببینم دیگه چ ...

اصلا بددل نیس تازه آدم عاقلیه حتی بیشتر از مامانت

من شوهرم آزادی تمام بهم داده یک دهم ازاین آزادی خونه بابام داشتم ولی الان آزادم اما با خواهر شوهرم اجازه بیرون شهر رفتن ندارم مسافرت ندارم بدون اون خونه تک طائفه خودش یا خواهرش نباید برم دلیل برا همش داره میگه دوتا زن اتفاق های زیادی وجود داره ک بیافته بوده رفتیم سر صحنه تصادف مردم طلاشون بردن زن لخت شده چیزی نیس روشون بگیریم ماشین خراب میشه مرد میاد سمت شون شب باشه بدتر 

مسافرت حسودیش میشع میگه باهم بریم خودشم تنها نمیره جایی 

خونه فامیلا هم چون شوهرم خواهان زیاد داشته میخواد تیپ بزنیم جفتی کنار هم بریم اینطوری انگار بهم اهمیت میدیم اونطوری انگار واسمون مهم نیس بی اهمیت فقط مزدوج شدیم 

بت گیر میده؟میگه چرا آنلاینی؟چرا اینا پوشیدی؟چرا این حرفا زدی؟چرا اون ماشین تو خیابون نگاه کردی؟چرا ...

خداییش نه😅 

فقط میگه هر حرفی رو پیش مادرت نگو

میگه لباسی بپوش خانومانه باشه ن دخترانه 

فقط همینا رو گفته 😅

ک اینا رو فک نکنم بددلی باشه 

من خیلی با مادرم راحتم ک حس میکنم خیلی کار بدی میکنم چون طبعاتشو دیدم و بعدش شوهرم گفت هر حرفی رو نزن 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

نذار هیچ کس و هیچ جیز نظرتو نسبت به زندگیت و شوهرت عوض کنه نزدیکترین شخص به آدم همسر آدمه

ممنون عزیزم

چشم 

ولی مادرم این نظر رو نداره و میگه هر حرفی رو نباید ب شوهر زد... 

وای نمی‌دونم گاهی گیج میشم 

اصلا بددل نیس تازه آدم عاقلیه حتی بیشتر از مامانت من شوهرم آزادی تمام بهم داده یک دهم ازاین آزادی خ ...

درسته ممنونم از نظر دادنت

کمکم کردی

پس شکاک نیس،شکاک و بددل ندیدی.از موردا شکاکی خواستی بدونی بیا من برات بگم😂

😅😅😅

همسرت شکاکه؟

دقیقا همین حسو دارم چون همش بهم میگن خرج کن سخت بگیر  فلانی هم با تو عقد کرد اینقد طلا بیشتر خ ...

منم میگم مهم اینه نداره نخریده نکرده داشت انجام می‌داد خدایی من تازه عروسم شوهرم خونه داره ولی کامل نیست ماشین خوب داریم عروسی خوب گرفتیم ولی ن چمدون داشتیم نه وسایل توش فقط یه مقدار شورتک تاپ دوتا مانتو خریدم وگرنه هیچی نخریدم هیچ رسمی اجرا نکردیم ولی شوهرم تو نداری دودوتا چهارتا کرد دستبند برا تولدم خرید یا خیلی جاها هوامو داره مشکلات زیاده ولی آدم بدی نیس مثلا شوهرم مشهد اولی ک رفتیم آزادی تمام بهم داد دومی از طرف کارش بود گفت کلا حجاب چادر شلوار بلند گشاد من از همه زنا محجبه تر بودم گفت حرف در میارن میگه تمام ملت منتظر بودن زن منو ببینن دهن همه سرویس شد با کلی خواهان بعد شش سال عقد کرد همه فهمیدن چیشد اونی ک نمی‌گرفت یهویی... دیگه اینقدر یطوری پیش رفت ک خواهر شوهرام میگن اگه نمیدونستیم می‌گفتیم دوست بودن گندش دراومده 🤣

ببین این حرفش درسته  حرفای خانواده ی خودتو و بدیاشون رو به شوهرت نباید بزنی

میدونی چیه؟

حس میکنم اصلا سواد رابطه رو ندارم 

گاهی حس میکنم جو سنگینیه 

نمی‌دونم چیو باید بگم چیو نباید بگم چیکار کنم چیکار نکنم 

واقعا تاهل سخته گاهی ب غلط کردن میوفتم