2777
2789
عنوان

مادرم میگه شوهرم بددله

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 47 پست
ممنون عزیزم چشم  منم این آزادی ها رو دارم و همین بود اومدم از بقیه بپرسم ک آیا واقعا شکاکه؟چو ...

خواهش میکنم عزیزم

آدم خوبیه عاقل و بالغه اینجا حسودی هم نکرده گفته ن چون عاقله بهتره یاد بگیری همچین مواقعی خودت هم نری مثلا یه سری مامانم اینا میخواستن برن بازار منم منتظر شوهرم بیاد هرچی گفتن بیا نرفتم بعد گفتم کی میای گفت یازده دوازده شب لوس کردم ک یعنی ناراحتم خلاصه بعد ک اومد کلی سعی داشت متوجه بشه ناراحتم ک از دلم دراره من به شوخی حرفامو زدم ولی نشون ندادم ناراحتم بعد گفتم رفتن بازار گفت تو نرفتی گفتم ن گفت چرا! گفتم منتظر تو بودم بیای قشنگ شرمنده شد ک منو ولکرد رفت نیومد و اینکه یادت باشه اگه حق باتو هم بود کوتاه بیا پخمه تو سری خور نباش ولی تو عصبانیت همسرت سکوت کن 

راستی تا حدی ک امکان هست هرچیزی قراره بخوری بزار باهم بخورین اگه میشه برا اونم بخر تا بخوره اینطوری وقتی رفت بیرون بدون تو چیزی نمیخوره خورد هم شرمنده هست یا سعی میکنه کم بخوره تا با تو بخوره حتما به خوردن نخورده تنهایی نیس اینا مهرو محبت و عشق رو زیاد میکنه سعی کن حرف از زبونش بکشی مثلا امشب آهنگ گذاشت گفته بود زهرم بدی زهرت بنوشم گفتم همش دروغه الکیه حالا تو من بهت زهر بدم میخوری یه لحظه فکر کرد یواش گفت آره اینقدر ذوق کردم درسته دروغه ولی شوهرم آدمی نیس ک الکی بگه آره بله تایید کنه این حرفا حتما یه حسی به من داشته ک اینو گفته من سیاست اصلا نداشتم ولی خوب تونستم مرد هارو بشناسم تو همین چندماه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.