2777
2789
عنوان

تروخدا بگین چیکار کنم

119 بازدید | 12 پست

شوهرم خیانت میکنه نه یکی نه دوتا با چندنفر همزمان دوسته الان جدیدا یه زنه مربی بدنسازی با اون دوست شده زمین و  زمان با گریه کندم منت و التماس که باهاش در ارتباط نیست  گفت منو ببخش غلط کردم ولی میبینم باز باهاش در تماسه نمیتونم طلاق بگیرم هرچی میخوام بخیال شم چند سال دیگه مستقل شدم جدا شدم نمیتونم بی تفاوت باشم  از نظر هیچی کم نمیزاره لباس خرجی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طلاق خیلی سخته و البته بد

اما خودت فکر کن این که نشد زندگی مشترک ، میلیاردی هم برات خرج کنه ولی فکر و ذکرش جای دیگه باشه به هیچ دردی نمیخوره 

من اگه جای تو باشم یک بار آب پاکیو میریزم رو دستش که اگه این مسخره بازیو ادامه بده

ازش جدا میشم والا شوخی که نیست ، به نظرم این کارو بکن چون خیانت نه بخشودنیه نه جبران شدنی فکرشم آدمو عذاب میده 

عزیزم طلاق خیلی سخته و البته بد اما خودت فکر کن این که نشد زندگی مشترک ، میلیاردی هم برات خرج کنه و ...

اخه دیگه چیکار کنم پریروز رفتم خونه بابام گفتم  میخوام جدا شم البته بابام اینا نمیدونن هی منت و خواهش تروخدا نگو بهشون ابرومو نبر از طرفی  اینقدر مستقل نیستم که خونه جدا بگیرم برم الان یه مشکل دارم بعد طلاق هزار تا مشکل

بگو من زنشم پاتو بکس بیرون از زندگیمون

شوهرمن کافه داره بعد این زنه مشتری پرو پا قرص خاننده همونجاست بعد هی منو نگاه میکرد نمیدونستم داستان چیه  بعد من با دایی شوهرم اومدم خونه بعد اخر شب تو گوشی شوهرم دیدم همون زنه پیام داده که کاری نکن زنت بهت شک کنه من دیونه وار عاشقتم  ولی نمیخوام زندگیتو خراب کنم و فلان

اخه دیگه چیکار کنم پریروز رفتم خونه بابام گفتم  میخوام جدا شم البته بابام اینا نمیدونن هی منت و ...

پسندازی چیزی نداری خونه اجاره کنی ؟؟

نمیتونی یه مدت بری پیش پدرت یا ازشو پول قرض بگیری ؟

چرا فکر کردی که بعد از طلاق همینجوری میمونی وقتی شوهرت زن داره و باز زیر سرش بلند شده تو چرا نتونی بعد از طلاق دوباره ازدواج کنی 

من باشم میرم خونه پدرم یه مدت تا ببینم چی میشه شاید دوباره موقعیت خوب پیش اومد ازدواج کردی ! 

پسندازی چیزی نداری خونه اجاره کنی ؟؟ نمیتونی یه مدت بری پیش پدرت یا ازشو پول قرض بگیری ؟ چرا فکر ک ...

پس انداز و طلاهام در حد خونه اجاره کردن نیست بعدم بابام وضع مالیش بد نیست ولی مشکل  اعصاب داره یه روز مهربونه یه روز بد بخوام برم اونجا چیزی دیگه از خودم و‌دخترم نمیمونه

پس انداز و طلاهام در حد خونه اجاره کردن نیست بعدم بابام وضع مالیش بد نیست ولی مشکل  اعصاب داره ...

بچه داری ؟؟

چون بچم داری برات سخت میشه حق میدم

ولی باید بلاخره یه جوری پای این زنیکه رو از زندگیت بندازی بیرون دیگه

سعی کن کاری کنی شوهرت بچسبه به تو 

نمیدونم عشوه بیا ، دلبری کن هر چی ولی نزار یه زن دیگه زندگیتو خراب کنه مگه اون چیش از تو بیشتره ؟؟

چون شرایطی هم نداری که سریع جدا بشی 

امیدوارم زندگیت درست بشه :))