2777
2789
عنوان

بیا برات ایه الکرسی بخونم🤲🏻

104 بازدید | 25 پست

نیت یا اسمت رو بگو خوندم لایک میکنم🌸

شمام اگر خواستین دعا کنین بابام صبح نمونه برداری داره

اذیت نشه و جوابش خوب باشه💖لطفا😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشون حتما سوره مبارکه محمد و بخون من ب معجزه ی این سوره ایمان دارم 😍

برا منم بخون لطفاً و همچنین دوستام ، اجرت با خدا 😍💚ان شاالله بحق مولا علی علیه السلام ک خودشون پدر بودن خدا سلامتی بده ب پدرتون❤️💕

@alfoba @فییوناا @dokhmall @مائده6525221 @مامان،مهدیار  

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

تورو خودا برام بخون

انشالله دلت پر از شادی مشکل بابات حل بشه میدونم که میشه خب؟؟؟؟

ستایشمممم

برای نمره معدل کارنامم بالا باشه نمراتی اوکی باشه گه بتونم برم تجربی 

فداتم

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
خوندم عزیزم🌸

الهی من دورت بگردم🥲🫀

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
براشون حتما سوره مبارکه محمد و بخون من ب معجزه ی این سوره ایمان دارم 😍 برا منم بخون لطفاً و همچنین ...

خیلی ممنونم مهربونم خدا خیرت بده❤️😘 

براشون حمد شفا خوندم الهی که راحت باشه براشون و نتیجه عالی باشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت