بچه ها من یه کاربر قدیمی ام که از بارداری اولم تا الان اینجام بیشتر میخونم و کمتر مینویسم ولی الان یک موضوع جدی برام پیش اومده. خانواده شوهر من یک شهر دور زندگی میکنن و خیلی هم خانواده محترم و خوبی هستن مادرشوهرم هم خیلی خانم خوبیه ولی الان نزدیک ۲۰ روزه که اکمده شهر ما و خونه ما مونده، هر چند که خیلی دوستش دارم ولی به معنای واقعی کلمه دارم دیوونه میشم ولی نمیخوام به همسرم مستقیم بگم که بعدا هر روز بگه تو مامان منو بیرون کردی... چون ۸ ساله ازدواج کردیم و ایشون زیاد تا حالا خونه ما نیومده و این اولین باره که انقدر میمونه. توروخدا به خاطر خدا یه راهی جلو پام بذارین که نه سیخ بسوزه و نه کباب چند تا عقل روی هم یه راه خوب پیدا میکنن به خدا خیلی دعاتون میکنم معده درد عصبی گرفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق داری سخته خودتو بزن مریضی جا بنداز بخواب دندون دردی کمر دردی چیزی
خاستی یه سر به تاپیک اخر من بزن گلمدرمورد معجزه بارداریه
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .