2777
2789
عنوان

عقده ای چشم رنگی دارن انگار😒😒

1001 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من چشای خودم عسلیه اما چون عادت کردم ب لنز میزنم اونم رنگ سبز تقریبا روشن از این لنزای ترسناک نیست خیلی طبیعیه اونقد ک میرم جاهایی تا خودم نگم کسی متوجه نمیشه ))))حالا نگاه مردم ...اوف انقد بد نگاهم میکنن ی سریا انگار طلبکارن چشام نگاه میکنن چش خوره میرن یا ی جورین انگار طلبکارن واقعن دلیلش نمیفهمم  یعنی انقد عقده چشم رنگی بودن دارن ؟ حسادته یا چی .... ؟ 

بخدا همون لحظه میمونم میگم آخه چرا انقد زل میزنن انگار براشون عادی نیس اولین نفری هستم ک انگار چشم رنگی🤣🤣 

شما تا حالا اینطور افراد طلبکار خورده ب تورتون؟ دلیلش چیه آخه ☹☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عسلی چه عسلی 😂

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

چشمام رنگیه کسی تا حالا برای چشمام بد نگاهم نکرده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
حسادت برا کسیه که خدادادی چشاش رنگیه نه کسی که لنز میزاره...لنز که خیلی ضایعه چشمای خود آدم نیست برا ...

یسری لنزا هستن خیلی طبیعیه اصلا معلوم نیس .

این ارزونا ضایس.

ولی خب شایدم بستگی ب شهرومحل زندگی داره ، یسری جاها شاید براشون عادی نیس این چیزا

چشام رنگیه و تاحالا کسی اینطوری نگام نکرده اتفاقا از اون سبزآبی قشنگا شما توهم زدی

وای سبز آبی خیلی خوشگله 

عکس میزاری از چشمات؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

والا من که چشمای خودم رنگیه طوسی مایل به سبزه 

اینجوریم خیلی زل میزنن 

مخصوصا بچها

کلی هم تو خیابون تکه متلک میشنوم از مردای بی چشم و رو

بارها بهم گفتن لنزات از کجا گرفتی

حتی برا عروسیم تو آتلیه عکاسه باورش نمیشد دست میکرد تو چشمم بزور لنز دربیاره

کلا خیلی موذب میشم واقعا