2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوره

روش انجام ختم:

از روز یکشنبه شروع کنید و ذکر( بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ بحق  بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ) را روزاول 100 مرتبه روزدوم 200 مرتبه روزسوم300 مرتبه بگوید تا روز چهلم که باید 4000 مرتبه بگوید(یعنی عدد هر روز را ضربدرصد باید کرد تا تعداد بدست بیاد ساده تر بگم : هروز صدتا بیشتر باید بگید) با وضو رو به قبله بگوید. خانم ها درایامی که عذر شرعی دارند هم میتونند انجام بدهند فقط قبل از شروع به ختم دوتا تیمم انجام بدن اولی به نیت بدل از غسل و دومی به نیت بدل از وضو و ختم را شروع کنند.توصیه میکنم حداقل وقتی مشغول این ختم هستید تا میتونید از گناه فاصله بگیرید و هر روز مقداری صدقه به قدر توان تون برای سلامتی امام زمان صلوات الله علیه و دفع بلای غیبت از حضرت بدید خیلی موثره در رواشدن حاجت . گفتند روز بگید ذکر را ولی بعضی گفتند ما این ختم را انجام دادیم و گاهی شبها میگفتیم قبل از نیمه شب شرعی و حاجت هم گرفتیم . بین ختم فاصله بیفته یه روز باطل میشه از اول باید شروع کنید

نکته مهم : وقتی میگن روز بگید یه ختم یا ذکری را یعنی تا قبل از غروب افتاب تمامش کنید 

میشه بگی ترجمه و متن سوره چطوریه؟منظورم اینه راجب چ موضوعیه؟چند ایه داره؟

کلا ۲۰ آیه است

کلا به پیامبر میگه که شب زنده داری کن و قرآن بخون 

آیه ۸‌میگه خدارو یاد کنید و فقط خدارو دوست داشته باشید

آیه ۱۰ میگه به حرف هایی که میزنن صبر کن و به طرز قشنگی ازشون دور شو(خیلیییی این آیه تو زندگیم تاثیر گذاشته)و ایه ۱۱ که میگه اون بدکاران رو به ما واگذار کن و بهشون مهلت بده

آیه ۲۰ هم میگه نماز و قرآن بخونید هرچقدر که براتون میسره و برای خدا قرض الحسنه بدید

خیلی به نظرم قشنگ و کامله

ایه الکرسی رو چندبار میخونید سه ایه رو میخونید یا فقط اولی رو

کامل میخونم سه آیه رو .حداقل پنج بار پشت سر هم میخونم ولی یبار  صد مرتبه به نیت حضرت ام البنین نذر کردم کارم حل شد خودمم موندم باورم نمیشد بخدا طی دو روز 

منم از شما ممنونم. سوره ذاریات هم روان و راحته و داستانشم شیرینه همراه با تفسیر یبار بخونید عالیه

ممون عزیزم خیلیی لطف کردید🙏🏻❤️❤️❤️انشالله همیشه حال دلتون خوب باشه❤️