نمیدونم بخدا یادم نمیاد از گوگل برداشتم نمازو اینام داشت
اصلا بعنی هنگ بودم😐🤣
لطفا وقتی با نظرم یا حرفم مخالفی بدون هیچ حرف و ریپلای کردنی ازپستم رد شو!!!! مجبور نیستم طبق خواسته و فکر شما نظر بدم که، منم طرز فکری دارم وَ این کاملا ب خودم مربوطه🧡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سوره مزمل میخونم اول برای ی نیت خاص میخوندم بعد که چندروز خوندم اینقد خوشم اومد ازش که اصن در طول روز با خودم تکرارش میکردم بااینکه اصلا تا قبل از اون نماز نمیخوندم و بخاطر اون سوره نماز رو شروع کردم
اقا از همین تریبون اعلام میکنمکه. لطفا برام دعا کنین و یه لایک بدین تا برا ...
امضام
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
چند بارچطوری یکم توضیح میدی مثلا نذر میکنی یک تعداد بگی؟
استغفار یعنی تو نسبت ب کارایی ک کردی احساس پشیمونی داری و از خدا طلب نغفرت میکنی
وقتی پاک شی از گناه راه رسیدن ب اررووهات نزدیک تر میشه
برایهمین میگن خوبه استفقار
ولی استغفار زمانی خوبه ک واقعا توبه کنی ث سمت گماه نری
لطفا وقتی با نظرم یا حرفم مخالفی بدون هیچ حرف و ریپلای کردنی ازپستم رد شو!!!! مجبور نیستم طبق خواسته و فکر شما نظر بدم که، منم طرز فکری دارم وَ این کاملا ب خودم مربوطه🧡
برا رفع بلا هرنوع بلا اعم از مریضی.تصادف.حسادت.ضررمالی و ضرر جانی و...
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .