2777
2789
عنوان

شوهرم و رفیق اشغالم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 17839 بازدید | 160 پست

تو کلا کارات اشتباهه

آدم با زن بیوه رفت و آمد نمیکنه 

هرچقدرم اون‌زن‌پاک و نجیب باشه مردای ایرانی زن بیوه که میبینن دست و‌پاشون شل میشه 

شُلشون سفت میشه

ثانیا شما که قصد آزمون وکالت داشتی برای چی ۳ تا بچه آوردی که هم اون طفل معصوما اسیر شن هم شوهرت هم خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم درست نیست بگم این همه مشاوره که رفتم بارها و بارها بهم گفتن دوست رو تو حریم خونه به هیچ وجه راه ندین..دوست رو بین خودتون و همسرتون راه ندید... دوست مال مجردیه ....وقت متاهلی نهایت سالی چند بار جدا جدا همو ببینید... بنظرم یکم شما زیاده روی کردی صرف کمک هاش و زیادی راهش دادی بین حریم زندگیت.... خیلی‌ راحت شماره شو تو گوشی همسرت مسدود کن خودتم سرد باش

به دنبال وارستگی 
قربونت ما هم سزارین کردیم آخه این چه حرفیه از اول نباید شماره شوهرتو بهش میدادی 

شماره شوهرمو برای چیزای دیگه ای قبل از زایمانم هم داشت ینی انقدر بهش اعتماد داشتم یکی دوباری از شوهرم خرید کرده بود مشتری برده بود مغازه همسرم یا پیش اومده بود گوشی‌من خاموش‌بوده از گوشی شوهرم بهش زنگ‌زده بودم

اخه داشتن شماره ک‌دلیل اینگارا نیست ادم باید ذات درست باشه 

شوهرم گوشیشو نشونم داد گفت بیا ببین چقدر نیس کال ازش دارم  خوب بلدم بشورمش ولی میخوام ی چیزی ب ...

فقط مراقب باش زیر پای شوهرت نشینه 

مراقب زندگیت باش و هیچ وقت شماره ٔ شوهرت رو به دوستات و برعکس  نده 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

میدونی یک‌مشکلی که هست این وسط دوست مشترک‌خیلیییی زیاد داریم از هرجا بلاکش کنم‌ باز یجا رو‌در‌رو‌میش ...

بهش زنگ بزن همه چید بگو فک نکنه (بلا نسبت ببخشید )خری

خدا جونم مراقب فرزندانم باش
میدونم درست نیست بگم این همه مشاوره که رفتم بارها و بارها بهم گفتن دوست رو تو حریم خونه به هیچ وجه ر ...

اره دقیقا اشتباه کردن حتا خواهر کوچیکم هشتادیه بهم گفت اینو انقد راهش نده ولی من گفتم نه بابا این با همه فرق داره اصلا اهل این حرفا نیست ولی این از همه بدتر بود

اخه نمیشد بابا من زاییده بودم این‌اومده بود مراقبتم  ولی خیلی عوضیه انقدر حالم گرفته س ک‌حد ن ...

باید بهش بگی و به روش بیاری که فکر نکنه شوهرت چیزی بهت نمیگه پهنون کاری ندارید باید بفهمه شما رفیقید نه یه زن و شوهر معمولی

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐