2777
2789

تلنولوژی به نام‌هوش مصنوعی

که هر کاری از پسش بر میاد 

تا چند سال دیگه جای انسان ها رو در مشاغل میگیره

میتونه کارایی که انسان براش زحمت کشیده و اون مهارت رو سال ها با تلاش کسب کرده رو ببره زیر سوال و  انسان رو به یک موجود ناکارآمدی تبدیل کنه

تا چند سال بعد با یک ابر بحران بیکاری در جهان مواجه میشیم

هوش مصنوعی چیزی که میتونه کار ها رو با کیفیت بهتر از انسان و در زمان کمتر انجام بده و شغل ها رو تصرف کنه

عملا به جای انسان فکر میکنه،کار میکنه و خیلی چیزای دیگه فکر کنید انسان تقریبا هیچ کاری نمیکنه واقعا وحشتناکه

فکر کن کلی مهندس و پزشک با اون همه زحمتی که کشیدن و سال ها تلاش برای کسب تجربه حالا این تکنولوژی با کیفیت تر از اونها وارد عمل میشه و بیکار میشن

من خودم مضطربم راجب این قضیه وقتی از این زاویه بهش پرداختم.

نظر شما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته که پیشرفت هوش‌مصنوعی وارد مسیرهای خطرناکی شده ولی اینطوری که شما فکر می‌کنید هم نیست. هر چقدر پیشرفت کنه تو کارهایی که میتونه با ضرر و خطر و هزینه و وقت کمتری کاری رو بهتر از انسان انجام بده به کار گرفته میشه. اما هنوز هوش بشر پیچیده تر از اونه که قابل جایگزین شدن باشه. همونطور که مشاغل زیادی از بین میره مشاغل زیادی هم به وجود میاد. نحوه کار تغییر میکنه اما انسان حذف نمیشه.

من خودم تو این رشته هستم، نترسید خیالتون راحت 😁

هوش مص نوعی چیه میشه بگی؟

یک تکنولوژی که قابلیت فکر کردن و بر اساس منطق تصمیم گرفتن و مثل انسان عمل کردن رو داره

و هر کدوم از این قابلیت هاش با انسان تفاوت داره و به نوعی سعی در تقلید از انسان و مانند اون عمل کردن داره....

یک تکنولوژی که قابلیت فکر کردن و بر اساس منطق تصمیم گرفتن و مثل انسان عمل کردن رو داره و هر کدوم از ...

ینی یه انسان مصنوعیه؟ یا فقط یه دستگاهه که اطلاع میده از اینده؟ من زیاد چیز ترسناکی ندیدم تو این قضیه فقط بدیش اینه مثلا اگه بگه دراینده من شکست میخورم اینش بده

ینی یه انسان مصنوعیه؟ یا فقط یه دستگاهه که اطلاع میده از اینده؟ من زیاد چیز ترسناکی ندیدم تو این قضی ...

نه انسان نیست

مثل ربات هم نمیشه گفت

هوش مصنوعی یه نوع شبیه سازی انسان برای کامپیوتره

طوری برنامه نویسی شده که مثل انسان فکر کنه و بتونه از انسان تقلید کنه

به نظرم پیشرفت هوش مصنـ.ـوعی دیگه قابل کنترل نیست یا نمی خواند کنترل کنند، علاوه بر چیزی که شما گفتید نزدیک هست روزی که تشخیص واقعی و غیر واقعی خیلی سخت میشه.

حقیقتا ازش می ترسم. 

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 
 به نظرم پیشرفت هوش مصنـ.ـو عی دیگه قابل کنترل نیست یا نمی خواند کنترل کنند، علاوه بر چیزی که ش ...

ی ویدئو دیدم و به حساب داشت با انسان یه بازی انجام می‌داد

تهش برد

گفت این شروع خوبیه برای نابودی بشر

بعدش یه چشمک موذیانه زد

چقددددد ترسیدم از اون موقع