2777
2789

مرغام مال خیلی وقت پیش بود امروز غذا درست کردم بوی زهم میداد کم خوردیم دوتامون ولی چیزی ب روم نیاورد. رفتیم خونه مامانم داشتم بامامانم حرف میزدم ک ظهر مرغ پختم فک کنم چون مال چن ماه پیش بود بو میداد بد شده بود. شوهرم گفت اشتباه پختی باید باهاش دمپخت درست میکردی دیدی اون روز خواهرم چه دمپختی درست کرده بود 

یا مامانم حتی یه دمپخت گوجه درست میکنه کیف میکنی . مرغو نباید اینجوری میپختی .

مامانم با شوخی بهش گفت اینهمه دخترم برات غذاهای خوشمزه درست میکنه ولی شوهرم نه تایید زد نه حرفی زد 

درصورتیکه من دستپختم بد نیست.تاحالا چند بار تو جمع تعریف دستپخت مادرو خواهرشو کرده.چرا ک اونا همش دمپخت و ابپزی درست میکنن 

من غذاهام واقعا خوشمزه تره 

یجوری جلوی مامانم گارد گرفته بود خیلی ناراحت شدیم هم خودم هم مامانم . باورتون نمیشه من ۱۰ ساعت میرم سرکار شده شبا از خستگی بمیرم یا صبح زود پامیشم براش غذا درست میکنم وجدانم نمیزاره بی غذا بمونه ولی اون فقط کارای مادرو خواهرش به چشمش میاد همیشه فک میکنه اونا بهترینن تو همه چی و همه کارارو درست انجام میدن کسی خلاف اینا انجام بده نابلده

لایک نکنید خوشگلا💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست نکن بگو گشنه ای برو دم پختک خواهرتو بخور

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

یه مدت درست نکن .. نه صرفا برای اینکه حالشو بگیری یکمم به خودت استراحت بده.. من موقع ناراحتی هیچ کاری نمیکنم از سر کار میام میرم رو تخت ولو میشم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

عزیزم مجبور نیستی وقتی ده ساعت کار میکنی اینقد ب خودت فشار بیاری

همسرتم ب غذای اونا عادت داره ذائقه اش اینجوریه و این ب معنی بد بودن دستپخت شما نیست

توصیه میکنم ب هیچ وجه حساسیت نشون نده رو این قضیه 

عزیزم مجبور نیستی وقتی ده ساعت کار میکنی اینقد ب خودت فشار بیاری همسرتم ب غذای اونا عادت داره ذائقه ...

خیلی ناراحتم چیکار کنم؟من برای غذا درست کردن براش خیلی زحمت میکشم 

خیلی بیشتر از توانم

لایک نکنید خوشگلا💜
خیلی ناراحتم چیکار کنم؟من برای غذا درست کردن براش خیلی زحمت میکشم  خیلی بیشتر از توانم

بیشتر از توانت زحمت نکش عزیزم

همونی میتونی درست کن بخورین هر وقتم تعریف کرد بگو آره درسته خوشمزه درست میکنن اصلا نشون نده حساس شدی

تکرار میکنم بیشتر از توانت مایه نذار