2777
2789

فقط خانمای پررررر انرژژژی 🙃🙃 

درست کردنش نهایتا ۱۰ دقیقه زمان میبره میتونی برای مصرف هفته تهیه کنی باقی رو بذاری یخچال 

👈این کارایی که میگم ۲ بار در هفته انجام بده تا معجزه رو ببینی . پوست رو شفاف میکنه ، به مرور لک ها رو حذف میکنه ، ضد چروک قویه (( من خودم ۳۲ سالمه اما همه فک میکنن نهایت ۲۵ سالمه !)) ، به خاطر پروتئین و ویتامینای کاملی که داره تمام مواد مغذی رو به پوست میرسونه. پوست رو سریعتر ترمیم میکنه .

💥💥 سبوس برنج راز پوست عالی چین و ژاپنی هاست 

💥 روی جای زخم و سوختگی اصلا نذار !

💥💥اگر با این ماسک حداقل سه بار استفاده هیچ نتیجه ای نبینید به احتمال زیاد مشکل مزاجی داری و باید با طب سنتی مشکل رو از درون اول حل کنی💥💥

👈این ماسک پروتئینه و ویتامینه قویه از هرچی ماسک و کرم گرونه تاثیرش بیشتره 

👈 خب حالا موادش : 

📍پودر نخود خام ( پودر نخودچی نه هااااا) 

📍آرد جو 

📍سبوس برنج 

📍شیر 

📍گلاب 

📍روغن کنجد

👩‍🍳 طرز تهیه :

پودر نخود + آرد جو + سبوس برنج + گلاب + روغن کنجد هر کدوم به اندازه ۱ ق.چ رو توی نصف استکان آب و ۴۰ گرم شیر قاطی کن خوب هم بزن تا یک دست بشه بذار روی شعله کم ده دقیقه بجوشه بعد خاموش کن خنک شد بزن به صورت کامل به مدت نیم ساعت 

💥💥💥 نکته مهم برای اینکه راحت شسته بشه ، خوب هم جذب شه یه پلاستیک بچسبون روی صورت فقط جای دماغشو سوراخ کن خفه نشی 😉

💥💥💥قبل استفاده اگر نمیدونی به سبوس برنج حساسیت داری یا نه حتما تست حساسیت روی بازو انجام بده .

حسش نی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مرسی گلم ازراهنماییت ♥️ 

سیوت کردم😘

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای جای جوش ماسک نداری؟

همین عالیه + هر روز آب زرشک با یه ذره نمک بخور یا توی ۱ لیوان آب دو قاشق آبلیمو بریز بعد غذا بخور خونت صاف شه مشکلات پوستی از بین میره فقط حتما بعد غذا که معده اذیت نشه 

من گلاب زدم صورتم لک افتاد 

بعیده برای گلاب باشه ولی هر روز بعد غذا آب زرشک با کمی نمک بخور  یا توی ۱ لیوان آب دو قاشق آبلیمو بریز بعد غذا بخور به مرور لک پاک میشه

ممنون از اشتراک تجربه ت  ولی لطف کن بگو تا چه مدت استفاده کنیم که تاثیرشو ببینیم؟

خواسش میکنم عزیزم بسته به نوع پوست هرکس فرق میکنه نمیشه یه زمان ثابت برای هرکس گفت اما بعد از یکی دوبار استفاده خودت میتونی حدس بزنی در ضمن بعضی ها هورمون هاشون به هم میریزه بعضی حرارت کبدشون بالا میره بعضی یبوست یا خواب نامنظم خلاصه اگر علت درونی داشته باشه اول باید از درون درست بشه و این ماسکا جنبه مکمل داره من میگم از نزدیک اول از صورتت یه عکس واضح بگیر بعد مثلا یک ماه استفاده دوباره مقایسه کنی دستت میاد .