2777
2789
عنوان

درماشین قفل شدروشنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 50 پست
ماشین رو از توی کاپوت سبم استارتشو دربیار خاموش که بشه خودش باز میشه

کامپوتش ک باز نمیشه زانتیا دوتا در باز کن دارع ک ازداخله😐😐😐نمیتونم کاریش کنم

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

میگم اسی خدایی سره کاریه یا واقعا ماشینت زانتیا هست و سوئیچ مونده تو ماشین؟؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین رو از توی کاپوت سبم استارتشو دربیار خاموش که بشه خودش باز میشه

نظر کارشناسانه ای بود اسی انجامش بده بیا جواب بده تا ماهم یا بگیریم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
به یکی زنگ بزن بگو گوشی دستت باشه بره سوییچ زاپاس رو برداره درباز کن رو بزنه .توهم گوشی رو بگیر سمت ...

😐نفهمیدم ناموسا

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
نظر کارشناسانه ای بود اسی انجامش بده بیا جواب بده تا ماهم یا بگیریم 

عزیزم زانتیا از داخل دوتا گیره دارع ک بازش میکنه کلید داخل نمیتونیم کامپوت باز کنیم 

گه ترین ماشین زانتیاس 

😐خیرسرم رفتم الوچه کوفت کنم زهرمارم شد

خب عزیزم کاریه که شده چرا انقد زندگی رو سخت میگیرین زنگ بزن کلید ساز بیاد 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht