2777
2789
عنوان

درماشین قفل شدروشنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاپوت عزیزم

😂وای خدااا ازهول نوشتم کامپوت هی ام تاکید وار نوشتم ای خداااا

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

۲_در دومین مورد از باز کردن درب خودرو با استفاده از موبایل به یک مورد آسان و رایج اشاره می کنیم،در صورتی که شما ریموت خود را فراموش کرده اید یا در کنار خودرو هستید و زودتر از سایر اعضاء خانواده به ماشین رسیده اید و ریموت را به همراه ندارید، می توانید به فردی که ریموت را به همراه دارد زنگ زده و بخواهید از آن طرف خط ریموت را برای باز کردن درب ها را بزند و شما با قرار دادن گوشی در حدود یک متری خودرو خود در آن را باز کنید

به یکی زنگ بزن بگو گوشی دستت باشه بره سوییچ زاپاس رو برداره درباز کن رو بزنه .توهم گوشی رو بگیر سمت ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باسیخ جوجه از قسمت شیشه ماشین درز پایین شیشه سیخ رو بنداز تو فشار بده باز میشه 😎تضمینی

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
ما واحد قفل باز کنی نداریم، اوشون ایستگاه شما رو گرفته 

باش توخوبی ی سریاکلا دنبال زیر بغل مارن

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
بذار تا بنزینش تموم شه خودش خاموش شه😂😂

بعدم بی محلی کن بهش خودش دراش رو وا میکنه 🤣🤣🤣🤣

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
میگم اسی خدایی سره کاریه یا واقعا ماشینت زانتیا هست و سوئیچ مونده تو ماشین؟؟ 

الان بتونم فیلم اپلود میکنم ببینید ذهن بعضی ا کلا مریض

چند روز پیش در ماشین ما قفل بود سوییچ توی صندوق جا موند مجبور شدیم دسته در عقب را شکوندیم تا در رو ب ...

یاخدااا

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم زانتیا از داخل دوتا گیره دارع ک بازش میکنه کلید داخل نمیتونیم کامپوت باز کنیم  گه ترین م ...

نه همچین ماشین گهی هم نیست

خوبه 

شوهرم و پسرم عشق زانتیا بودن یک زمانی از هررنگش میخرید سوار میشد میفروخت