2777
2789

و چرا با این اوصاف تاکید داره رو صفت عادل بودنش!

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و چرا با این اوصاف تاکید داره رو صفت عادل بودنش!

امروز شنیدم یکی از دوستام کاملا بی گناه به دوسال حبس محکوم شده و تبعید از استان خودش! 

دلیلش رو نمیتونم بگم اصلا، ولی حالم خرابه، فقط سوالم از خدا اینه که چرا؟!! 

امروز شنیدم یکی از دوستام کاملا بی گناه به دوسال حبس محکوم شده و تبعید از استان خودش!  دلیلش ر ...

حدس میزنم برای چی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چی بگم همه ما درگیر ظلمیم اما بحای کمک ب مظلوم هرروز ظالمو قوی تر میکنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

حدس میزنم برای چی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چی بگم همه ما درگیر ظلمیم اما بحای کمک ب مظلوم هرروز ظالمو قوی تر میک ...

انقدر گریه کردم دیگه نا ندارم، خیلیییییی ماه و مهربونه دوستم، خیلیییییی 😔

انقدر گریه کردم دیگه نا ندارم، خیلیییییی ماه و مهربونه دوستم، خیلیییییی 😔

خیلی ناراحت کنندس ولی باز باید حداقل خدارو شکر کنید ک اعدامش نکردن☹️🤦‍♀️

امتحان یعنی چی؟ خوب باشه هر بلایی سرم بیاد خدا رو سجده میکنم! خوب که چی کلا

من میگم اگه خدا قدرت داره و جلوی ظلم رو نمیگیره که خودشم همدست ظالمه! اگرم قدرت نداره که دیگه ….! 

خیلی ناراحت کنندس ولی باز باید حداقل خدارو شکر کنید ک اعدامش نکردن☹️🤦‍♀️

آخه اصلا اون چیزی که توی ذهن شماست هم نیست! واقعا هیچیییییییییی ، دعا میکنم همه زندانیای بی گناه آزاد بشن🥺🥺🥺

آخه اصلا اون چیزی که توی ذهن شماست هم نیست! واقعا هیچیییییییییی ، دعا میکنم همه زندانیای بی گناه آزا ...

ایشالله ک عفو بخوره واقعا زندانیای بی گناه مظلومترین ادمان💔