سلام نمیدونم تاپیک قبلم و خوندید یا ن ولی میخاستم برم کلاس کامپیوتر. رفتم درمورد برنامه نویسی تحقیق کردم دیدم درامدش خیلی بالاست اما خیلی سخته یادگیریش و باید ریاضی و زبانت خوب باشه. من ریاضیم اصلا خوب نیس یعنی نمیتونم یاد بگیرم؟ اخه شهریشم بالاس نمیدونم ارزش داره یا ن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا منم قراره ثبت نام کنم بعد چند روز بنظرت ارزش داره؟ یا مثلا این شغل مناسب یه دختر هس یا ن؟&nbs ...
وا کی گفته برای دختر مناسب نیست؟ اتفاقا برای دختر خیلی هم مناسبه. چون امکان دورکاری هم زیاد داره... چند روز رو نمیدونم... باید ببینی یاد گرفتی یا نه ضمن اینکه کاملا با چشم باز انتخاب کنی.. مثلا ببینی طراحی سایت .. یا بازی یا اپلیکیشن با چه برنامه ای نوشته میشه.. برنامه ای نری که به دردت نخوره....
آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم
من برنامه نویس نیستم. گرافیستم... اما اطرافم هر کسی رو برنامه نویس دیدم اوضاع بسیار خوبی داشته... متاسفانه نمیتونم راهنماییت کنم. بهتره خوب تحقیق کنی...
آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم