2777
2789

من کارم ی ساعت پیش تموم‌شد.امروز مشتریم برام دسته کٌل اورده بود دو تا.مشتریه قدیمیمه با ی کادو.چون تورنتو زندگی میکنه اومده ایران که مامانشو ببینه .دیگه اومد پیش من کراتین.حالا امروزم من تیپ زدم رفتم سر کارررر.اونم دسته گل اورد دو تا منم گذاشتم گلدون تو سالن.اخر سر گفت گلاتو ببر خونه چون برا مامانتم خریده بودم.میشناسه مامانمه.گفتم خیلی خب🥲.دیگه گفت بیا برسونمت تا جلو در خونتون.منم کیف سالنم سنگینه.گفتم باشه.با اینکه خونمون نزدیک سالنه.چون نزدیکه پیاده میرم میام .یا با اژانس موقعی که وسیله زیاده.ماشینش مدل بالاست.و شیشه هاش دودی.منه خاک ب سررررررر گفتم منو سر کوچمون پیاده کن.اونم گفت باشه.منم با دسته گٌل و خندوننن و تیپ زده از ماشینش پیاده شده داشت میرفت بوس پرت کردم براش.برگشتم دیدم پسر همسایمون منو دید تو اون حال ناراحتتتتت شده بود.من ۳۲ سالمه اون ۴۰ سالش.باباش تازه فوت شده داره میشه ی سال.اینم از خارج برگشته .چون باباش سرمایه داره باید بمونه دیگه ایران.تو این مدت همش زیر نظرم داره.بشدت.حالا بنظرتون فکر کرده من از ماشین پسر پیاده شدم؟؟؟فقط دید من تیپ زده از ماشین مدل بالا پیاده شدم با کادو و دست گل و بوس پرت میکنم.ماشین شیشه هاش دودی بود .اومدم رد شم ی نگاه سر تا پا کرد چپ چپ.اینم بگم حتی ی بار با مامانش بود افتاده بود دنبال ماشینه من که مامانمم توی ماشین بود.و مامانش شیشه و داد پایین منو برانداز کرد.

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه جور دیگه ای فک کرد 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

براستی این  استارتر کیست که عالم همه دیوانه اوست؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...