2777
2789
عنوان

داداشم برای ازدواج کیس مناسبی انتخاب نکرده بیاین ی لحظه..

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 33 پست

درسته رازدار دوستت بودی و بهت اعتماد داشته که گفته توهم باید آبروشو حفظ کنی ولی در برابر آینده داداشتم مسئولی سربسته باید یه سری چیزا رو بگی بهش بعد انتخابو بزاری به عهده خودش،اگه بازم انتخابش بود دیگه کاریت نباشه

خیلی ممنون از نظرتون 🙏🏻بنظرت کامل ماجرارو بگم یا فقط بگم با پسرای زیادی هست؟ چون پیش ما فعلا مرحله ...

خواهش میکنم 🙏🏻من بودم بخاطر حفظ آبرو اول میگفتم تحقیق کن خودت ولی وقتی می‌دیدم جدی نمیگیره نمیگفتم خود دختر خانوم اومده اینارو پیش من گفته ، میگفتم از یه شخص ثالثی شنیدم که اینجوری بوده 

بازم اگه گوش نداد دیگه کامل قضیه رو میگم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته رازدار دوستت بودی و بهت اعتماد داشته که گفته توهم باید آبروشو حفظ کنی ولی در برابر آینده داداش ...

میدونی راستش با شناختی ک از داداش دارم میدونم مسئله دوس پسر داشتن زیاد براش جدی نیس اگ بعد نامزدی ادامه نداشته باشع ولی با اون قسمتش ک دختره با پسر رفته خونش قطعا مشکل داره اونو چطور بگم