2777
2789
عنوان

داداشم برای ازدواج کیس مناسبی انتخاب نکرده بیاین ی لحظه..

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 33 پست
اگه واقعا نگرانشی همینایی ک ب ما گفتی ب داداشت بگو ،داداشته غریبه ک نیست،اخلاق نداره دختره بی تفاوت ...

زشت نیست از اعتمادی ک دختره بهم کرده سواستفاده نمیشه؟ 

به داداشت بگو اگه چنتا دوست پسر داشته باشه نظرت در موردش چیه بهتره خودت تحقیقات کافی انجام بدی اگه بازم خواستی ازدواج کنی لااقل زمان کافی برای اشنایی بذاری اگه بازم خواستیش مهریه ی خیلی بالا نذاری اینجوری فرصت شناخت بهش میدین شاید اون دختر عوض شده باشه ودیگه تکرار نکنه اینکارارو و با اخلاقای دیگشم داداشت کنار بیاد دیگه اونجا شما بگو مسئولیت همه چی باخودت و فقط مثل یه مهمون تشریفاتی تو مراسمش شرکت میکنین بقیش باخودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو به داداشت گفتی؟ گوش‌کرد،پس تمومه. اینارو نگفتی؟ بگو اینارو گفتی؟ گوش نکرد،کاری ازتون بر نمی ...

ن جانم نگفتم هنوز خاستم ببینم گفتنش خوبه یا ن 

من با ۲۶ س ال سن تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم و استرس استارتر هم درک میکنم چون دوست من توی ۶ سال بال ...

اها تو خوبی ک دوسپسر نداشتی. همه اونایی ک دوسپسر داشتن شوهر کردن خراب شدن. تو خیلی خوبی. 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
نگفتم ندارم دنبال آفرین جنابعالیم نیستم ولی جمع بستنتون واسه هرچی درست نیست

هر طوری دلم بخاد نظر بدم. تو هم معلوم نیس چ جوری هستی. دوسپسر هم ک داشتی پس تو هم قضاوت نکن

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
چون نمیخام اونو خرابش کنم و ابروش بره.. خاستم ی نظر از بقیه بپرسم کارم درسته اینارو بهش بگم یا ن

بگو به داداشت عجله نکن برو ازش یکم تحقیق کن بعدن نگو بهم چرا نگفتی

اها تو خوبی ک دوسپسر نداشتی. همه اونایی ک دوسپسر داشتن شوهر کردن خراب شدن. تو خیلی خوبی. 

من اصلا همچین حرفی نزدم 

بحث رابطه همزمان با چند نفره وگرنه بقیه دوستان و همکارام چند ماه با یکی هستن و بعدش میبینن بهم نمی‌خورن و جدا میشن میرن با یکی دیگه 

من هم که تا حالا دوست پسر نداشتم بخاطر انتخاب خودم بوده، همون‌جوری که شما داشتید و حق انتخاب خودتون بوده و من حقی ندارم توهین کنم شما هم حقی ندارید با ادبیات کوچه بازاری صحبت کنید با من 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من با ۲۶ س ال سن تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم و استرس استارتر هم درک میکنم چون دوست من توی ۶ سال بال ...

خیلی ممنون از نظرتون 🙏🏻بنظرت کامل ماجرارو بگم یا فقط بگم با پسرای زیادی هست؟ چون پیش ما فعلا مرحله خونه خالی رفتن خیلی خیلی دور از تصوره