2777
2789

مادرشوهرم و دختراش وقتی میخوان بیان خونه‌ام اصلا قبلش خبر نمیدن اگه من خونه باشم که هیچ اگه من خونه نباشم ولی شوهرم باشه(شوهرم بعضی وقتا شب‌کاره و روزها خونه‌ست) اصلا براش مهم نیس که من خونه نیستم با دختراش میان خودشون با اختیار کامل میپزن و میخورن و میشورن و میرن. خداییش شما باشین ناراحت نمیشین؟ خداییش من با اومدنشون هیچ مشکلی ندارم خونه ی پسرشونه هروقت دوس‌داشتن میتونن بیان ولی قبلش خبر بدن که منم خونه باشم یا آماده حداقل بشم. امروز من اومدم خونه مامانم چون شوهرم شب‌کاره بعد فهمیدم پدرشوهر و مادرشوهرم و دخترش رفتن خونه‌ی من.😤 .شوهرمم هیچی بهشون نمیگه به منم میگه چیزی نگو اصلا از نظر شوهرم این کارشون عیبی نداره و بد نیس. به نظرتون به خواهرشوهر بزرگم بگم که ناراحتم؟ آخه تو این خانواده فقط اون یه کمی منطقیه و چون هم‌سن من هست یه کمی میفهمه حرفامو. الانم نظراتتون رو به شوهرم نشون میدم تا شاید اونم درک کنه

این دیگه فاجعه ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت باید به این باور برسه که هر عروسی باشه دوست نداره در غیابش خانواده همسرش بیان بپزن بشورن و برن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به حریم شخصی اعتقاد دارن؟ قفل خونتون رو عوض کنید!کلید ندید دستشون

شوهرم به همه کلید داده الان بگم قفل خونه رو عوض کن که حرفمو گوش نمیده به علاوه خانواده‌اش بفهمن قفل رو عوض کردیم که هیچی دیگه وایلاست. ناراحت میشن و منم میشم عروس بد

کاش بگن تو هم خونه باشی.

من خودم به شخصه ناراحت میشم. یا وقتی حداقل اومدن زنگ بزنن بیایی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

حق داری

درسته خونه مشترکه بین شما و همسرتون ولی شما خانم خونه ای و قاعدتا مهمونداری کردن در راستای اختیارات خانم خونه اس

و شما هم که عروسی نیستی که از اومدن خانواده شوهرت ناراحت بشی فقط دوست داری خودت باشی و از مهمونات پذیرایی کنی

حق داری و همسرتون باید این مسئله رو مدیریت کنند

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چرا ناراحتی .بهتره که خودشون کاراشونم میکنن.حالا فکر کن مامانت بیاد شوهرت نباشه ...چه ایرادی داره

به خدا مامانم میاد بدون اجازه‌ی من دست به هیچی نمیزنه. حتی با اجازه‌ی من سر یخچال میره

خطاب به شوهرت ، متاسفم واسه فرهنگتون ..وقتی بلد نیستین زن داری کنین زن نگیرین ..همون بچسبین به خانواده هاتون

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...