2777
2789
عنوان

بنظرتون به مادر شوهرم زنگ بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی خود شوهرم هم میگه پشت این قضیه و سکوت حرف عست

دقیقا چون اگر از تو دفاع می‌کرد واسه خودش بد میشد ممکن بود عمه برگرده بگه خودت گفتی که حالا چرا ازش دفاع میکنی....احتمالا مادرشوهرت نشسته باهاش دردودل کرده یه سری حرفا زده

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

خب خودت بچتو پوشک میکردی وظیفه مادرشوهرت که نیست 

بعدش به عمه گفتی حرف مفت نزن 😐

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ساکت نبود بخدا منم حرفامو زدم همه چیو گفتم اصلا میگمت دعوا شده بود

درهرصورت حالا ک تموم شده توام تمومش کن ولی بعدا ب مادرشوهرت بفهمون ک در حضور غریبه ها نیاز ب حمایتت دارم وقتی خوب و خوشیم ک میخوام چکار تعارف مادر و دختری

تیکر رسیدن به آرزوم🤩

خب جواب کوبنده هم دادی دیگه به عمش که حرف مفت نزن

بیخیال شو‌دیگه زشته

همسرت هم که پشتت بوده

البته بگم اسی جان شما هم‌خوب زبونی داری

من عمرا روم بشه تو‌جمع فامیل همسرم بگم خوب هستن ولی بهترین نیستن😅

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
خب خودت بچتو پوشک میکردی وظیفه مادرشوهرت که نیست  بعدش به عمه گفتی حرف مفت نزن 😐

عمه همسن خودمه داشت بهم میگفت تو قدرنشناسی و باید اینجا بگی قدر نشناسم ‌..خب خود مادر شوهرم دوست داره چکار کنم 

خب جواب کوبنده هم دادی دیگه به عمش که حرف مفت نزن بیخیال شو‌دیگه زشته همسرت هم که پشتت بوده البته ...

زبون ندارم من آدم منطقی هستم واقعیت ها رو گفتم منم خیلی در حقم بدی شد یکیش اینکه انگشتر نامزدی من بدل از آب در اومد تو باشی سکوت میکنی؟ یا چی...من فقط میگم خوبن خیلی خوبن اما بهترین نیستن