سلام . بچه ها من یه مدت رژیم گرفته بودم و وزن زیادی کم کردم حدود ۳۸کیلو کم کردم طی ۸ماه با رژیم و ورزش . راستش موهام ریزش پیدا کرد . چند وقت دو دل بودم که مینو کسیدیل استفاده کنم یانه اخرش خلاصه دلمو زدم به دریا و ۱۰ روز پیش گرفتم . روزی ۲ دفعه میزدم ، من ماینوکسیدیل ۵ درصد پاک داروگرفتم . برای من تو این ۱۰ روز واقعا عالی بود و موهای ریز زیادی روی سرم دراومده و رشد کرده . اینم بگم من هر قرصی که بگین استفاده کردم ، امپول بیوتین وبپانتین چند دوره زدم اصلا تاثیر نداشت . اینم بگم قبلا وقتی دست میکردم تو موهام وحشتناک میریخت ، الان خدا روشکر حتی یدونه نمیریزه جلوی سرم . خواستم تجربه ام و در اختیارتون بذارم 🌷متاسفانه با لینک بلد نیستم عکس بزارم ببخشید ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دکتر برات نوشت : /discussion/topic/11377374/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%b9%d8%af-%db%b1%db%b0-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%86%d9%88%da%a9%d8%b3%db%8c%d8%af%db%8c%d9%84?postId=297056073
عزیزم چیزی که دکتر برای من تجویز کرد یه عالمه قرص و مولتی و یتامین و امپول بیوتین و بپانتین بود اصلا تاثیر نداشت 😐 مجبور شدم از این استفاده کنم. انگار پولمو انداختم سطل اشغال نزدیگ ۳ملیون فقط امپول و قرص و مولتی ویتامین هیچ بع هیچ