2777
2789

سلام . بچه ها من یه مدت رژیم گرفته بودم و وزن زیادی کم کردم حدود ۳۸کیلو‌ کم کردم طی ۸ماه با رژیم و ورزش . راستش موهام ریزش پیدا کرد . چند وقت دو دل بودم که مینو کسیدیل استفاده کنم یانه اخرش خلاصه دلمو زدم به دریا و ۱۰ روز پیش گرفتم . روزی ۲ دفعه میزدم ، من ماینوکسیدیل  ۵ درصد پاک دارو‌گرفتم . برای من تو این ۱۰ روز واقعا عالی بود و موهای ریز زیادی روی سرم  دراومده و رشد کرده . اینم بگم من هر قرصی که بگین استفاده کردم ، امپول بیوتین و‌بپانتین چند دوره زدم اصلا تاثیر نداشت . اینم بگم قبلا وقتی دست میکردم تو موهام وحشتناک میریخت ، الان خدا روشکر حتی یدونه نمیریزه جلوی سرم . خواستم تجربه ام و در اختیارتون بذارم 🌷متاسفانه با لینک بلد نیستم عکس بزارم ببخشید ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عالی 😍😍😍😍خداروشکر عزیزم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ماینوکسیدل فکر کنم تاثیر دائمی نداره

خب باید همیشه مصرف بشه سخت نیست که تو حموم مثل شامپو میزنی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
شامپو نیس قطره است

میدونم میگم در حد همون وقت میبره کار سختی نیست🥰اگه نتیجش انقد حال خوب کن باشه