2777
2789
عنوان

رسم عیدی بردن عیدقربان

376 بازدید | 36 پست

میخوان برام عیدی بیارن 

راهمون دوره بعد من و نامزدم تصمیم گرفتیم که خودش بیاره

مامانم ناراحت شد گفت نه خانوادشم بیان به نظرشما چیکارکنم؟ 

بعداینکه شماهم رسم دارید؟ همون یه تیکه طلا و گوشت و لباس و شیرینی؟ 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا نشنیده بودم.ما فقط یلدایی و عید نوروز رسم داریم که همونم کسی محلم نداد

چرا ماهم رسم داریم دوران نامزدی خانواده پسر میبره واسه دختر ولی بعداز ازدواج خانواده دختر میاره واسه دخترشون

تمام اعیاد رو به غیراز عید غدیر

مارسم داریم 

خانواده شوهرمن ازاول خودشونو از چشم انداختن برا عیدیام نیومدن شوهرمم هردفعه میومد برام طلامیاورد میگفت شرمنده خانوادم نیومدن و ناراحت میشد یادم میفته عصبانی میشم🥲

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مارسم داریم  خانواده شوهرمن ازاول خودشونو از چشم انداختن برا عیدیام نیومدن شوهرمم هردفعه میومد ...

منم والله دو دلم نمیدونم بگم بیاره خانوادشو یانه

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
چرا ماهم رسم داریم دوران نامزدی خانواده پسر میبره واسه دختر ولی بعداز ازدواج خانواده دختر میاره واسه ...

کجایی هستین؟من تا حالا اینا رو نشنیدم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهم اين هفته عيدي نامزد داداشمو عقد نيستن تقريبا اولين عيد رسمي هست كه نامزدن ميبريم البته قبل قربان 

ما همگي ميريم شايد همسرم نتونه بياد چون من راه دورم و عروسمون شهر پدر مادريمه هر كدوم ما جدا هدطه داريم 

فقط رسم گوسفند نداريم كه پدرم گفت برا سر سلامتيشون ميخام بكشم نميفهميم اين گوسفنده رو ببريم يا دعوتشون بكنيم خونمون جلوش بكشيم البته بار اول دعوتم ماكشتيم بازم مامانم ميگه نكنه زشت باشه همچنان برا اين مونديم 

شمام ببين اگه كارمندن نيان البته عيد اخر هفتس ميتونن بيان

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚