2777
2789
عنوان

خودتون یا کسی رو دیدین که؟؟؟

84 بازدید | 16 پست

مشکل و دغدغه بزرگی تو زندگی نداشته باشه و همه چی در حد نرمال و خوب براش اوکی باشه نمگم همه چی عالی؟؟ظاهر متناسب خانواده خوب ازدواج خوب،راحت بچه دار شدن،خونه و ماشین مناسب و خوب و سلامتی روحی و جسمی؟اخه میگن همه چی باهم جور نمیشه ولی من یکی رو دیدم همه چی در حد عالی داره زیباترین که تا الان دیدم عزت و احترام شوهر خوشتیپ عزت و احترام پولداررررر بچه سالم و خوب یکسره مسافرت ایران و خارج.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برای زندگیشون تلاش میکنن 

شاید اونا هم ادم های افسرده چمیدونم بی اعتماد ب نفس بودن 

اما خودشونو از نو ساختن و...

بعدشم هیچوقت ظاهر زندگی دیگران  رابا باطن زندگی خودت مقایسه نکن

تکرار تکرار تکرار تکرار باعث میشه تو پیشرفت کنی....‌

آره خودم 🧿🧿 فقط گاهی خانواده همسر اعصابمون و بهم میریزن 

غیر اون همه چی اوکی شکر خدا مشکلی نداریم 

ن مالی ن جسمی 

ن عاطفی 

خانوادم ک عالین شکر خدا 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دقت نکردم ، ولی اینجوری حسرت زندگی دیگران رو خوردن زندگی رو برا خودمون زهر میکنه 

نه حسرت نمی‌خورم فقط می‌خوام بدونم شدنیه آخه تو دین شنیدیم که میگن انسان با یک چیزی امتحان میشه بالاخره

آره خودم 🧿🧿 فقط گاهی خانواده همسر اعصابمون و بهم میریزن  غیر اون همه چی اوکی شکر خدا مشکلی ن ...

الهی شکر و خدا براتون خوش ها رو چند برابر کنه..اینو پرسیدم که به نظرم آمد باید باورهامو درست کنم همیشه تو ناخودآگاهمه که همه چی باهم نمیشه

از باطن خبر ندارییی من همه چیم اوکیه ولی افسردگی دارم حس میکنم افسردیگمم تموم شه باز یه مشکل دیگه پیش میاد هیچ زندگی بدون مشکل نیست

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
خیلی برای زندگیشون تلاش میکنن  شاید اونا هم ادم های افسرده چمیدونم بی اعتماد ب نفس بودن  ...

نه میشناسمشون از اول همه چی داشتن این دختر که میگم به خاطره زیبایش ازدواج با کله گنده های شهر کرده و خداروشکر مشکل عاطفی و اینا هم نداره شدیدا با اعتماد به نفس 

الهی شکر و خدا براتون خوش ها رو چند برابر کنه..اینو پرسیدم که به نظرم آمد باید باورهامو درست کنم همی ...

به نظرم فقط باید از داشته ها لذت برد 

حسرت نداشته ها رو نخورد 

مثلا من الان میگم خدا رو شکر ماشین دارم 

غصه نمی‌خورم چرا ماشینم 400 تومنه چرا دو میلیاردی ندارم 

یا خدا رو شکر خونه دارم 

غصه اینو ندارم چرا خونم 100 متره و 300 متر نیست 

میدونی چشم و هم چشمی داغون کرده زندگیامون و

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
از باطن خبر ندارییی من همه چیم اوکیه ولی افسردگی دارم حس میکنم افسردیگمم تموم شه باز یه مشکل دیگه پی ...

انشاله به زودی زود سلامتی تو به دست بیاری و لذت ببری از داشته هات