2777
2789
عنوان

کارگر بی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا لحنت درس نیس بجای کارگر میتونی بگی کمکی  خداکنه هیچ بنده ایی دستش ت دهن بنده دیگه ا ...

عزیزم مگه کارگر چه عیبی داره 

به هر فردی که برای بدست آوردن روزی حلال کار می کنه می گن کارگر 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
بله عزیزم فرمایش شما درست  ولی اعصابتون رو داغون نکنید که طول روزتون حال خرابی میشه باز میتونی ...

پول اسنپ ۲۰ می شه ایشون ۶۵ تومن بابت کرایه می گیره این طوری به ضررش می شه 😆

اگر خوشم نمی آمد که برای بار چندم بهش زنگ نمی زدم اما قبول کن این که یک نفر به کسی قولی بده بعد بهش ...

ببین شاید دلش نمیخواد بیاد پیش تو یا هر چیز دیگه ای

اصلا قبول کن ادم بدقولیه.... میتونی دیگه ازش نخوای بیاد کار کنه نه اینکه عصبانی بشی در وهله اول بخودت اسیب میزنی در وهله دوم توهین میکنی و حق الناس گردنته. هوم؟

من یبار ارایشگره بد حرف زد گفتم ببین واسه تو مشتری زیاده واسه من ارایشگر چون معامله میکنیم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

پول اسنپ ۲۰ می شه ایشون ۶۵ تومن بابت کرایه می گیره این طوری به ضررش می شه 😆

باز خودتون میدونید 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10582417/%d8%a7%d9%85%d8%b1%d9%88%d8%b2-%da%a9%d8%a7%d8%b1 ...

😑😐 به خدا فکر می کنن باید انتقام زندگی سختشون رو از ما بگیرن 

ما هم تو سختی هستیم که خواستیم بیان کمک دیگه

کدوم منطقه هستید؟ زنگ بزن شرکت خدماتی بگو کارگر زن برات بفرسته اونا هم خوب کار میکنن 

👍🏻👍🏻👍🏻

😑😐 به خدا فکر می کنن باید انتقام زندگی سختشون رو از ما بگیرن  ما هم تو سختی هستیم که خواستیم ...

حالا باز واسه شما دیر میاد ولی اگر هم میاد تمیز میکنه میره 

واسه من اومد کل شیر آلاتو داغون کرد با دستمال وایتکسی درب ضد سرقت که کلی پولشه رو رنگشو خراب کرد از شانس اینا همون روز نشون نداده بود 

عوضی خونه رو کثیف ول کرد و در آخر رفت فقط دیوارو تمیز کرد کف خونه شلخته و کثیف موند خودم تمیز کردم آخرش فقط میخواستم بره اعصابم آروم شه چون خیلی تو مخم بود 

واسه یه دیوار تمیز کردن هم یه تومن گرفت کلی هم ازم کار کشید 

دیگه من پشت دستمو داغ گذاشتم که کارگر بگیرم 

آخه قلا هم یه خانومی میومد از چهارپایه بالا نمیرفت میگفت من نمیتونم از چهارپایه بالا برم اونوقت خودم پنجره و لوسترو تمیز میکردم

اول این که من شخص خاصی مورد نظرم هست و حتی خواهرم هم نمی دونه اون شخص کیه پس حق الناسی از طرف ایشون گردنم نیست از الان هم تا همیشه براشون آرزوی روزهای خوب دارم بخاطر روزهای خوبی که باهاش داشتم 

حالا دوستان دیگری که از لفظ کارگر بدشون آمد خودم با افتخار پدرم و همسرم کارگر هستن و با نون کارگری بزرگ شدم گمان هم نکنم که با تغیر کلمات ماهیت یک شغل عوض بشه شما باید اعتماد به نفس داشته باشید

دفعه قبل هم می خواستم برم شیمی درمانی از هقته قبلش بهش گفتم و باش هماهنگ کردم  گذاشته خود روزی ...

با یکی دیگه هماهنگ کن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

اما کلمه 

بی شعور

باز هم می گم این عین بی شعوری به یک نفره با هر سمتی و عنوان و شغلی هست که قول بدیم اما بهش عمل نکنیم 

خوب بود اگر هم دوست نداشت یا نمی خواست بیاد بهم قول نمی داد و امیدوارم نمی کرد

گوشی رو جواب نمی داد

شجاعت به خرج می داد و می گفتم نمی تونم بیام یا نمی ام 

پس فکر نکنید به کسی قولی بدید اون بنده خدا رو امیدوار کنید و رو شما بر ای زندگیش برنامه ریزی کنه بعد رهاش کنید و برید دنبال کارتون این آخر زرنگی هست و حق و الناس گردنتون نمی اد

آخر سر هم بگم هرکس بخواد اه و نفرین کنه دعا می کنم همش فقط به خودش برگرده چون از روی بی حسابی داره اه و نفرین می کنه منظور من شخصِ اون فرد نبوده