2777
2789
عنوان

کارگر بی شعور

790 بازدید | 49 پست

من واقعا توانای انجام کارهای خونم رو ندارم 

دیروز زنگ زدم گفتم فردا بیا گفت باشه 

امروز هرچی منتظر ماندم نیامد 

زنگ زدم دیدم خوابه می گه فکر کردم گفتی فردا گفتمش الان بلند شو بیا گفت باشه و هنوز منتظرم 😐

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید هر آدمی ممکنه بعضی چیزا از یادش بره 

شما نباید بااین لحن بیایین اینجا و اونطور خطابش کنید 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دفعه قبل هم می خواستم برم شیمی درمانی از هقته قبلش بهش گفتم و باش هماهنگ کردم 

گذاشته خود روزی که قراره بیاد ساعت ۱۰و نیم  صبح که دستم به هیچ جا بند نباشه زنگ زده پریود شدم نمی تونم بیام 😐 

یه کم بیخیاله به نظرم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
خب بیچاره یادش رفت...

خوب الان که یادش آوردم 

خیلی هم باهاش مهربونم 

هیچ وقت باهاش رفتاری نداشتم که کوچیکش کنم تازه یه بار هم گفت ماشین گیرم نمی آد خودم با ماشین خودم رسوندم تا خود در خونشون

ببینید هر آدمی ممکنه بعضی چیزا از یادش بره  شما نباید بااین لحن بیایین اینجا و اونطور خطابش کن ...

یادش آوردم دیگه باید به این هم فکر کنه کار مردم لنگ می مونه