2777
2789
عنوان

وای اعصابم خورده چرا میخواین شام برید خونه کسی خبر نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 29 پست
به نظرم وقتی اومدن میگفتی عه چرا شام نیومدین اینجوری میفهمیدن خبری از شام نیس

وقتی امدن خواستم چایی بیارم گفتن بعد شام بیار

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
وقتی امدن خواستم چایی بیارم گفتن بعد شام بیار

واااا چه پررووووو

من بودم میگفتم مگه شام نخوردین

یا موقع انداختن سفره میگفتم ببخشید دیگه من اطلاع نداشتم تشریف میارید به اندازه این تعداد شام پختم شرمنده کم شد

کپ کردم ازین حجم از پررویی😳😳🙄🙄

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اونایی که دیر میان نیمرو درست کنین بلکه حالیشون بشه

اتفاقا گفتم نون پنیر هندوانه بیارم گفتن نه همین خوبه اخه شام   پلو با گوشت درست کرده بودم 

والا خودشون امدن من گفتم چایی بیارم گفتن نه شام بکش منم هنگ کردم مادر شوهرم گفت همین که درست کردی بی ...

وای قلبم گرفت😐

شاید این‌یکیا که قبلتر اومدن گفتن بیان و دعوتشون کردن؟!

کلا یسریا اینجورین فکر میکنن پدرمادر و خواهر برادرشون هرجا دعوت بودن اینا هم باید خودشون رو برسونن.

یکم که گذشت پیششون بگو خوشت نمیاد مهمون بدون دعوت و سرزده بیاد،بلاخره شرایط هرکسی یه جوریه‌.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شما به اندازه کافی اذیتی بعد بلند میشن شامم میان خونتون؟؟

به خدا خیلی خسته هستم شوهرمم نیست با بچه کوچیک دوتا مریض رودستم خرید بیرونم دارم کارخونه هم هست بعدم کمک هم ننیدن ظرفای دیشب هنوز نشستم از خستگی امدم افتادم 

به خدا خیلی خسته هستم شوهرمم نیست با بچه کوچیک دوتا مریض رودستم خرید بیرونم دارم کارخونه هم هست بعدم ...

واقعا ادم نمیدونه چی بگه 

تحمل کنین انشالله خدا اجرتون میده دیگه چاره ای نیست

عزیزم شما تو یه تاپیک براساس سن و اخرین پریودی جنسیت احتمالی میگفتی میشه اینم بگی؟

۱۹فروردین ۷۸ 

اخرین پریود ۵تیر شروع بشه اقدام کنه چی میشه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
عزیزم شما تو یه تاپیک براساس سن و اخرین پریودی جنسیت احتمالی میگفتی میشه اینم بگی؟ ۱۹فروردین ۷۸&nbs ...

عزیزم احتمالا دختره، 

براساس تقویم چینی؟

نه عزیزم یه کتاب قدیمی که براساس اون میگم تقریبا ۹۵درصد درسته. 

متولد ۱۹فروردین ۷۸ امسال کدوم ماه ها شانس بارداری پسر داره

هرماه که پریود شدی بگو تا بگم شانس چیه بیشتر هست

هرماه که پریود شدی بگو تا بگم شانس چیه بیشتر هست

البته برج دیگه روبه پسر احتمالش بیشتره