2777
2789

تو باغ

فیلمای سالن اصلا قشنگ نیست

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو فضای باز جنگل دریا کویر کوه دشت یا اگر زمان زیاد داری چهار فصل بگیر 

منظورم با لباس عروسه ها فیلم عروسی 

بنظرت برم باغ یا توی تالارم فیلم بردار ببرم؟

باغ برم دیگه نمیخواد برای سالنم فیلم بردار ببرم؟

میتونی ولی به نظر من فیلمش اصلا ارزش دیدنم نداره همون‌کلیپ باغ شیکتره

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

میتونی ولی به نظر من فیلمش اصلا ارزش دیدنم نداره همون‌کلیپ باغ شیکتره

میخواستم فقط باغ بگیرم دیگه توی تالار فیلم بردار نبرم گفتم شاید بعد پشیمون بشم واسه همین پرسیدم

میخواستم فقط باغ بگیرم دیگه توی تالار فیلم بردار نبرم گفتم شاید بعد پشیمون بشم واسه همین پرسیدم

من خودم ک فرمالیته داشتم مراسمم خانوادگی بود تعدادمون حدود صد نفر بود برا همین کلا فیلم بردار نگرفتم ارکستر داشتیم فقط رفصیدیم و حال کردیم هیچوقت پشیمون نشدم باز بستگی ب روحیه خودتون داره چون من کلا از اولم با عروسی مخالف بودم بخاطر اصرار خانواده ها گرفتیم

من خودم ک فرمالیته داشتم مراسمم خانوادگی بود تعدادمون حدود صد نفر بود برا همین کلا فیلم بردار نگرفتم ...

دقیقا برمنم همین مدلی بود،و راضیم.بعدا گفتم خوب شد فیلمبردار نبردم.

دقیقا برمنم همین مدلی بود،و راضیم.بعدا گفتم خوب شد فیلمبردار نبردم.

خیلی بهتره اصلا درگیر نیستی الان جلو دوربینم اینجوری باشم اونجوری باشم ک خوشگل بشه خیلی راحتی هرجوری میخای میرقصی و میخندی😂 

منظورم با لباس عروسه ها فیلم عروسی  بنظرت برم باغ یا توی تالارم فیلم بردار ببرم؟

باغ و سالن جالب نیست به آرایشگر بگو زود آماده ات کن برو جنگل عکسا معرکه میشه تو فضای سبز 

عروسیت تالار بود یا خونه؟

تالار