2777
2789

سلام دوستان

من یه هفته پیش جنین بلاست انتقال دادم

یک روز فقط استراحت کردم برگشتم با ماشین شهرستان چند ساعت راهه

البته عقب ماشین دراز کشیدم

نمیدونستم چای و شکلات ضرر داره و خوردم

تا امروزم که یک هفته گذشته هیچ حالت خاصی ندارم

فقط اولاش گودی کمرم درد میکرد انگار یکی با مشت زده بود وسط کمرم

اما الان هیچ حالتی ندارم

به نظرتون امیدوار باشم یا نه؟؟؟

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی یعنی بچه یکی دیگه رو بزارن برا شما

نه عزیزم جنین خودم بوده

ازمن تخمک گرفتن از شوهرم اسپرم توی آزمایشگاه لقاح دادن به پنج روزگی که رسید با عمل آی وی اف انتقال دادن به رحمم

جنین خودمه از تخمک و اسپرم خودمون بوده

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

آزمایشات قبل از انتقال هم انجام دادی؟میشه بگی آزمایشات چی بود

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

انشاالله مثبت میشی عزیزم،تاالان که طبیعیه همه چیز علائم خطر نداری شکر خدا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

من ۴بار انتقال جنین داشتم .هر بارم ۱ساعت بعد انتقال حرکت کردم سمت شهر خودم پشت ماشین دراز کشیدم.همه چیز خوردم.بیشتر استراحت .غذا پختم و ظرف شستم.از توالت فرنگی استفاده کردم.داروها سر ساعت مصرف کردم.دفعه آخر که مثبت شرم هیچ علامتی نداشتم حتی دوروز قبل ازمایش شروع کردم به خونریزی .که گفتم پریود شدم.اما وقتی رفتم مرکز سونو واژینال انجام داد و گفت بارداری و دارو امپول داد

آزمایشات قبل از انتقال هم انجام دادی؟میشه بگی آزمایشات چی بود

آزمایشات خاصی نداشتم فقط چکاب هورمون ۶ ماهه

همین...

انشاالله مثبت میشی عزیزم،تاالان که طبیعیه همه چیز علائم خطر نداری شکر خدا

نگران شدم بابت چای و شکلات

آخه چندین بار مصرف کردم نمیدونستم ضرر داره

خدا کمک کنه🙏🏻💚

من ۴بار انتقال جنین داشتم .هر بارم ۱ساعت بعد انتقال حرکت کردم سمت شهر خودم پشت ماشین دراز کشیدم.همه ...

جدی میگی عزیزم؟؟

ینی الان استرس نداشته باشم؟؟؟

منم هیچ استراحت خاصی ندارم

همه چیزم میخورم البته به جز زعفران 

چای و شکلاتم اصلا نمیدونستم مضره وگرنه نمیخوردم

غذا هم  چون هتل بودم روز اول از همونجا گرفتم ولی برگشتم خودم آشپزی میکنم

نمیدونم دیگه تا الان که هیچ حالتی ندارم

😍😍😍😍😍😍😍جوجو هزینه اش،چقد میشع؟؟

😍😍😍💜💜💜

عزیزم هزینش متغیره

من بیمارستان دولتی بودم تخمک کشی حدود ده میلیون شد انتقال جنینم با کل هزینه هاش همین حدودا شد

کلن ۲۰ تومن شد

من ۴بار انتقال جنین داشتم .هر بارم ۱ساعت بعد انتقال حرکت کردم سمت شهر خودم پشت ماشین دراز کشیدم.همه ...

یه سوال دیگه گلم

به ما توی دستوری که دادن گفتن فقط استرادیول روزی ۳تا و یک فولیک و شیاف پروژسترون بزارید روزی دوتا

ولی دیدم اینجا بعضیا میگن ویتامین دی و ای میخوردن بعد انتقال شما چی استفاده کردی؟