2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطرح کن

چطوری از یه شاکی رضایت بگیریم به راه حل همتون احتیاج دارم یه خورده هم طرف از اوناست که دیر رضایت میده راهکاری ندارید چطوری رضایت بگیریم 😭😭😭دارم می میرم از نگرانی فقط زیاد ازم سوال نکنید فقط راهکار بدید مرسی😭😭😭

منم خیلی دوست دارم بدونم تو سریالش چه خبر هست

ولی کسی نمی‌دونست

اگر کسی داستان سریالو میدونست منم لایک کنه

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

تا اونجایی که من میدونم یه شرکت متهم به پخش داروی غیر مجاز میشه که اتفاقا چند نفر مصرف کردن و بعضیاشون یا فلج شدن یا تو کما هستن ...صاحب شرکت فراری و همسرش هم که تو همون شرکت کار میکرد میفته زندان ...شریک صاحب شرکت و همسرش در اصل مقصر قضیه هستند اما کسی نمیدونه ...دختر صاحب شرکت که اسمش نیکان هست چون پدر و مادرش نیستن مجبور میشه به همراه برادر کوچیکترش بره خونه مادربزرگش ....دبیرستانیه اما مجبوره کار کنه تا بتونه خرج خودشون رو در بیاره ....

آخرین باری که دیدم (قسمت 14) اینه که سر کار بهش گفتن برا چند ساعت باید جای یه پرستار بره خونه اون فردی که اتفاقا از همون دارو استفاده کرده و فلج شده .یه پسر که تازه دوماد بوده ....دیگه بقیه اش رو ندیدم .البته اینم از دو قسمتی که دیدم فهمیدم ...:)))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........