2777
2789

سلام خدمت عزیزان کرم برای صورت میارم از قشم اصل و درجه یک که پوست آفتاب سوخته و ککی مکی و تیره و پرلکه جای جوش اینارو روشن و صاف میکنه اونم توی چند روز چند درجه پوست رو روشن میکنه لکه هارو پاک میکنه دیگه نیازی نیست خجالت بکشی از پوست تیره ی خودت صددرصد جواب میگیری شک نکن مناسب قسمت‌های دیگه هم هست مثل دست و پا خلاصه هرکی برده الان بقیه اطرافیانشون هم مشتری شدن ديگه ناامیدی و خجالت رو بزار کنار با یکبار خرید مشتری همیشگی من میشید خودمم دارم استفاده میکنم لکه هام کم رنگ شدن پوستم خیلی شاداب شده و زیبا خیلی خوشحالم از این بابت چون خودم تجربه کردم میدونم چقدر حس بدی میده به آدم یدفعه سیاه بشی و آفتاب سوخته و ککی مکی  الان خیلی راضیم کاش زودتر استفاده میکردم اگه یک درصد راضی نمی‌بودم خودم رو مدیون نمیکردم برای دعای خیر و ثواب میگم برای سفارش بیعانه بزنید آدرس دقیق خودتون رو همراه شماره تماس برام بفرستید تا خدمتتون بفرستم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شمارمه لطفا فقط پیامک بدین زنگ نزنید چون سرم شلوغه ۰۹۰۵۰۲۱۲۹۲۴واریزی انجام دادین تا خدمتتون پست کنم خانم خرسندی هستم 

این شمارمه لطفا فقط پیامک بدین زنگ نزنید چون سرم شلوغه ۰۹۰۵۰۲۱۲۹۲۴واریزی انجام دادین تا خدمتتون پست ...

محلول زگیل تناسلی هم دارم اونم خودم امتحان کردم توی دوهفته زگیل از ریشه نابود شد الکی کرایو و لیزر اینا نکنید این محلول را خداشاهده خودم تست کردم خیلی راضی بودم زگیل چند شاخه زده بودم خداروشکر الحمدالله نابود شد