2777
2789
عنوان

تعبیر خواب هرکس بلده بگه توراخدا

326 بازدید | 15 پست

خواب دیدم خونه همسایه روضه امام حسین داره منم هلوا درست کردم برای مراسم اصلا تا حالا تونه این همسایه نرفتم فقدر سلام میکنیم به هم توراخدا کسی معنیش بلده 

خیر وبرکته امام حسین ع 

ولی تعبیر حلوا میشه رزق و روزی شیرینی و اردگندم تو خواب ینی رزق و روزی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم

خواهش میکنم

من هرسری خواب حلوا ببینم اونروز بهترینا رو خدا برام میفرسته

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

خواب هرچه به اذان صبح نزدیک تر باشه صادقتره و تعبیرش حتمی تر . خواب هایی که تو این زمان ببینی از یه روز تعبیرش شروع و حتی مث خواب حضرت یوسف ممکنه چهل سال طول بکشه . چون محرم نزدیکه و این خواب رو دیدی یه نذر برای امام حسین بکن و انجام بده تو روضه اش ان شالله اقا واسطه حاجت روایی میشن اگه این همسایع هم روضه داشت برو حتما

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
اره

عزیزم من نتم ساعتیه اگه خاستی بیای خصوصی نیت رو بگم لطف کردی برام بگیر ممنون 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خواب هرچه به اذان صبح نزدیک تر باشه صادقتره و تعبیرش حتمی تر . خواب هایی که تو این زمان ببینی از یه ...

اتفاقن نزدیک اذان بود خواب دیدم قبرستان بودم نزدیک قبر مادرم بودم تا الان مادرم رو من ندیدم خواب دیدم که یک مردی سر قبر مادر هست مادرم نشسته مرده بهم میگه نگاه مادرت چقدر ناراحته من که میرم سر قبرش احساس کردم گریه داره میکنه آخه سنگ قبر مامانم خراب شده میترسم از پول شوهرم درستش کنم راضی نباشه البطه به شوهرم نگفتم بدبخت حرفی نداره هر هفته فاتحه براش میفرستم 

اتفاقن نزدیک اذان بود خواب دیدم قبرستان بودم نزدیک قبر مادرم بودم تا الان مادرم رو من ندیدم خواب دید ...

سر قبرش حتما برو دوست داره اونجا براش فاتحه بخونی 

اصلا درخواست دوستی من چند وقته کار نمیکنه 

چیا لازمه برات بگم عزیزم ? اسم فقط ?

ببخشید اون همسایتون ک تو خواب بود وضع مالیش چجوره