2777
2789
عنوان

کدبانوها قلق اشپزیتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 20 پست

والله من همیشه شبا کارامو میکنم که ب روز نمونه همیشه از تمیزکننده سیف استفاده میکنم 

هرروز سرویس هارو با پودر لباسشویی میشورم که بو نگیره و همیشه برق بزنه 

هرروز شیرالات رو کهنه میکشم تا لکه آب نمونه

اشپزیم هم خیلی خوبه همه تعریف میکنن اونم راضش اینه که با شعله ای کم میذارم بپزه تا جابیفته /ماهیتابه رو قبل اضافه کردن روغن میذارم گرم بشه یکم اینکار باعث میشه روغنتون نسوزه/ماهی یخ زده رو همیشه تو شیر قرار میدم هم زودتر یخش آب میشه هم اینکه طعم تازه بهش میده/هر موقعه هم عجله دارم برای اینکه آب سریع بجوشه نمک اضافه میکنم /برای اینکه کوفتم‌وا نره همیشه پودر نشاسته ذرت ۲قاشق اضافه میکنم /

اقا فعلا اینا ب ذهنم رسید 🥴✌️

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اگه غذاتون زیادی چرب وچیلی شده و دوست ندارید یک تیکه یخ( بزرگ نباشه) بریزید توخورشت روغن بالامیاد حالامیتونید روغن رو ازروی قابلمه بردارید

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من همیشه شبا کارامو میکنم که ب روز نمونه همیشه از تمیزکننده سیف استفاده میکنم  هرروز سرو ...

یا خدا تو چجوری وقت میکنی هرروز

جدی سرویس و با لباس‌شویی میشوری بهتره؟ من جرمگیر میزنم اصولا

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
سبزی خوردنی توقابلمه روحی بریز یک قاشق هم بزارتوش بمونه سبزی مدت طولانی تری سالم و تازه میمونه

چه جالب حالا من شنیدم تو سبر حصیری ام خوب میمونه

یا خدا تو چجوری وقت میکنی هرروز جدی سرویس و با لباس‌شویی میشوری بهتره؟ من جرمگیر میزنم اصولا

جرمگیر همسرم نمیذاره بریزم خودش هم ریه اس مشکل داره 

برا همون بله من کلا بیکارم و عاشق تمیزی اینکارارو میکنم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

جرمگیر همسرم نمیذاره بریزم خودش هم ریه اس مشکل داره  برا همون بله من ملا بیمارم و عاشق تمیزی ا ...

چه جالب مرسی عزیزم