2777
2789
عنوان

چرا منو نخواسا

313 بازدید | 12 پست

من از نظر ظاهری خیلی اوکیم

هم قیافه هم هیکل

خانواده نرمال دارم وضع مالی هم متوسط رو به بالا 

شاغلم 

دوسش دارم خیلی خودشم می‌دونه 

بهم اعتماد داره سه سالی که باهاش بودم دست از پا خطا نکردم 

وفادار  

آشپزی و خونه داریم خوبه 

قانعم (ذاتا آدم قانعی نیستم ولی چون دوسش داشتم با بی پولیش کنار اومدم)

بهش احترام میزارم تو این سه سال به فحش از من نشنیده 

هنوز برام سواله چرا بعد از سه سال گذاشته رفت (مشکل مالی داره ولی خوب.... قانع نمیشم)

به نظرتون چرا اخه؟ 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هس ک چرا بعد ۸ سال رف. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

با وفا باشی خیانت میکنن

مهربانی گرچه آیین خوشی است مهربان باشی رهایت میکنن

شعر کاملش یادم نیومد فقط آخرش یادمه

نباید واسه هیچکس تاکید میکنم هیچکس هیچکس قانع باشی

من بودم چوبشو خوردم 

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

دوست نداشت

كسي كسيو دوست داشته باشه طرف هيچي نباشه همه چيزو اوكي ميكنه

ولي وقتي دوستت نداشته باشه يه ايراد جزئيم اين وسط باشه ميشه بهونش و ميره...

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
برای کسی زیاد خوب باشی دیگه دیده نمیشی عادی میشی 

ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج را نمیشنوند

چ تلخ است قصه ی عادت 💔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
۸ سال خیلیه منم باشم میرم آدم خسته میشه 

😊

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.