2777
2789
عنوان

لبلس پرنسسی مشکی دارم بپوشمش یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 47 پست
من با لباس سفید پوشیدن بقیه فقط تو عروسی مخالفم  ولی اگه در این حدم پف دار کسی بپوشه پر پرش ...

من چرا این مسئله اصلا برام مهم نیست؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر باهاش آتلیه عکس بگیر ولس برا عروسی خیلی قشنگ نیست چون هم پفی هم مشکی ، حالا اگه شرایط مالیت خوب نیست میتونی از آشنا لباس قرض کنی یا یه لباس شیک ساده که خودت داری بپوشی...

خیلی قشنگه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

لینکککک پلیززززز

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
من چرا این مسئله اصلا برام مهم نیست؟

من خودم کلا لباس مجلسیام پف داره همش ولی نه این پف که این لباس عروسه قشنگ حالا ی رنگ دیگ ش 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
ببر باهاش آتلیه عکس بگیر ولس برا عروسی خیلی قشنگ نیست چون هم پفی هم مشکی ، حالا اگه شرایط مالیت خوب ...

اهل قرض لباس نیستم حالا شاید تو دیوار همینو بفروشم  برم یکی بخرم 

هم نو هست هم ترکه فک کنم الان ۴ ۵ تومن بخرنش