من باردارم و اینجایی که هستم امکانات و دکتر خوبی نداره میخام برای سز برم تهران یا شیراز اگه کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه و اینکه هیچی نمیدونم اخرای ماه برم اونجا تحویلم میگیرن دکترا لطفا بگید هیچی نمیدونم از الا استرس دارم برای زایمانم
با ماشین هم ک مسیر دوره خوب نیس دیگه هرچیقسمت بشه منک همش میگم اینجا سر نمیکنم دیگه اخر ماه نمیدون ...
دکتر من کلا ماه آخر مسافرت ممنوع کرد خیلی سخته مسیر طولانی تو ماشین بشینی بنظرم همون شهر خودت سزارین کن ی بیمارستان تمیز پیدا کن برو خصوصی بری خیلی بهتره هم رسیدگی میکنن هم تمیزتره
سلام من نمیدونم زایمان کردید یانه من هم شیرازینیستم فقط زندگی میکنم من هم سال 1401زایمان تو بیمارستان دولتی رفتم شیراز بچم فلج مغزی کردن زجر دادن آخرهم فوت کرد توسه ماهگی
من نمیدونم اما از نظر من که تجربشو دارم 9ماه باهم سختی بچه را نگه داشتی حتی اگر قرض هم شده پاتو دولتی نزار چون همه دانشجوی بی سوادند ارزشش را داره که پول خرج کنی من به همه میگم همیشه اولش به آخرش فکر کن من هم با اصرار شوهرم رفتم
بچه بدون کالسکه وتخت وکمد بزرگ میشه اما خدای نکرده اگر زیر دست یه مشت دکتر وپرسار بی سواد به اندازه یه سرسوزن به سلامتیش خدشه وارد بشه تااخر عمر قابل برگشت نیست