2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما هرروز برو حمام. من اشتباهم این بود ک دیر رفتم حمام و زمانش طول کشید. اصلا نکنشون و حواست باشا ب جایی گیر نکنند ک سوراخ میفوته جاشون. وقتی ام که خود ب خود زخمشون کنده شد. آلویه ورا بمال روش

حتما هرروز برو حمام. من اشتباهم این بود ک دیر رفتم حمام و زمانش طول کشید. اصلا نکنشون و حواست باشا ب ...

با امروز ۳ روزه پسرم  تب داره و هی دونه میزنه بیرون روزی یه بار ببرم کافیه  تنشو بشورم؟؟

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست
حتما هرروز برو حمام. من اشتباهم این بود ک دیر رفتم حمام و زمانش طول کشید. اصلا نکنشون و حواست باشا ب ...

نههههه حمام که خیلی بده تو روزای اول اصلا نباید بری حموم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
با امروز ۳ روزه پسرم  تب داره و هی دونه میزنه بیرون روزی یه بار ببرم کافیه  تنشو بشورم؟؟

نههههه اصلا نشورش عزیزم دونه هاش میترکه هم جاش میمونه هم بیشتر میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نههههه حمام که خیلی بده تو روزای اول اصلا نباید بری حموم 

وای خداااااا نمیدونم چکار کنم بخدا سه روزه خواب ندارم انقد نق میزنه 

با امروز ۳ روزه پسرم  تب داره و هی دونه میزنه بیرون روزی یه بار ببرم کافیه  تنشو بشورم؟؟

ببین فقط سردی بهش بده بخوره اصلا گرمیجات نده تا 1 هفته نون ماست یا نون هندوانه بهش بده بخوره من خودم کل 1 هفته فقط نون ماست خوردم میتونی به بدنش بعد 3 4 روز سدر بزنی اگه خیلی میخاره 

شدتش چطوره ؟ عرق کاسنی و خاکشیر و خلاصه فقط و فقط سردی بخ ر. دکتر هم برو ک بت دارو بده

روی شکمش کمرش صورت پشت گوشا لای موها پره🥺🥺

وای خداااااا نمیدونم چکار کنم بخدا سه روزه خواب ندارم انقد نق میزنه 

اگه خیلی بدنش میخاره نمیتونه بخوابه سدر و ماست به بدنش بزن و بزار یکم بمونه بعد آبش بکش ولی اصلا نزار خشک بشه که بخوای بمالید چون ممکنه دونه هاش بترکن 

شدتش چطوره ؟ عرق کاسنی و خاکشیر و خلاصه فقط و فقط سردی بخ ر. دکتر هم برو ک بت دارو بده

دکتر بردم فقط شیاف داد و یه پماد خیلی بیقراره