2777
2789

بسختی

ملین میخورم اذیت نشم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند مدت خیلی درد میکشیدم حتی خونریزی هم داشتم...

یکی بهم گفت پماد تتراسایکلین . که برا زخم خوبن را چندبار شیاف کن...

چند بار این کارو کردم زخم خوب شد. با سبزیجات و اینام دستگاه گوارشم بهتر شد الان دوسالی هست دچارش نشدم....

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
چند ساله دارین؟ من روده هام به ملین عادت کرده حتی وقتی میخورم بازم یبوست میشم

۴ ساله میخوزم،پیش اومده یه وقتایی یادم بره اما یبوست نشدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
پماد تتراسایکلین معمولی یا چشمی؟

نه معمولی ایناکه روشون نوشته موضعی رنگ پمادشونم زرده

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ملین چی میخورین؟

شربت لاکسی ژل

من چند مدت خیلی درد میکشیدم حتی خونریزی هم داشتم...یکی بهم گفت پماد تتراسایکلین . که برا زخم خوبن را ...

سلام گلم من برا زخم‌مقعدم‌ک چن ماهه درگیرشم پماد تتراسایکلین چشمی استفاده میکنم احساس میکنم یکم بهتر شدم.خود پماد تتراسایکلین هم استفاده کردم چن‌روز فقط سوزشش زیاد بود

آرتام💙