2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مستقل و نمونه تربیت کردن لطفا بیاید بگید چطوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3317 بازدید | 29 پست

خوراکیاشو دمر کرده از قصد زمین وایستادم جارو برقی اوردم خودش جارو کنه ولی بیشتر  اوقاتم خودم جمع میکنم کفشاشو باید خودش بپوشه لوس کنه خودشو ما رفتیم اونم بدو بدو میپوشه میاد یا دسشویی خودش میره لباساشم یادش دادم بپوشه البته پسرمن ۳سالو نیمشه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
از الان شرو کن دیر نشده اما کم کم مثلا اول تو دستشویی رفتن یک مدت رو این قضیه کار کن پله پله درستش ک ...

بی ادبی میکنه زبون در میاره تف میکنه دیونه ام کرده با این رفتارش نه با کسی در ارتباطیم نه زیاد خانه بازی میره که بگم‌اونجا یاد گرفتهشاید هفته ایی یکبار

کلافه شدم بخدا

باورت میشه الان از فشار و از دست کاراش فرستادمش با باباش رفت بیرون خودم نشستم گریه کردن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تنبیهش کن هیچی بهش نمیگی  من مثلا خرابکاری کرده سبد بازیاشو گزاشتم تو اتاق درو قفل کردم تا ...

بخدا بچه من توی لوسی و حرف گوش نکردن و لجبازی مثالی نداره

اصلا نه تنبیه روش اور داره نه دعوا نه زبون خوش و تشویق کلا هیچچچچچ به قران الان گریه ام بند نمیاد از دستش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بخدا بچه من توی لوسی و حرف گوش نکردن و لجبازی مثالی نداره اصلا نه تنبیه روش اور داره نه دعوا نه زبو ...

گریه نکن گریه ک راهکار نیس بعضی بچه ها کنجکاو ترن جایی نمیتونی کلاسی  بنویسی اسمشو انرژیشو خالی کنه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
خوراکیاشو دمر کرده از قصد زمین وایستادم جارو برقی اوردم خودش جارو کنه ولی بیشتر  اوقاتم خودم جم ...

پسر من مثلا میگیم کفش پات کن ما داریم میریم نمیدوشه یا پا برهنه با جوراب میاد دنبالمون الکی میریم تو آسانسور وای میسته جیغ و فریاد ما هم آپارتمان خلوت ۳ واحدی هستیم زشته پیش دوتا همسایه دیگه یعنی از زشتی بگذریم زنگ میزنن تذکر که ما هرچی صبوری میکنیم سرو صدای بچه شما تمومی نداره

خوب راست هم میگن کاملا ساعت ۳ ظهر یهو سر یه چیز لج میکنه مثلا چرا بستنی نمیدی حالا قبلش هم یکی یا حتی دوتا خورده دنبال سومیه یه ماشین بزرگ اسباب بازیشو پرت میکنه روی سرامیک شروع میکنه به فریاد

گریه نکن گریه ک راهکار نیس بعضی بچه ها کنجکاو ترن جایی نمیتونی کلاسی  بنویسی اسمشو انرژیشو خالی ...

نمیره مثلا نقاشی و‌موسیقی گذاشتم نرفت قبلا مادرو کودک میرفتیم چون من بودم میموند ولی خوب همکاری نمیکرد ما هم سخت نمیگرفتیم میگفتیم راه میوفته اما الان توی این سن مادر و کودک که نداریم از طرفی توی هیچچچچ کلاسی نمیمونه و همکاری نمیکنه و کلا نظم اونجا رو بهم میزنه کلاس ورزشی هم برای تخلیه انرژیش به همسرم میگم ببر بهونه میاره منم ۸ ماهه شدم دیگه واقعا با این درد و شکم نمیتونم ببرم و برم ۱-۲ ساعت بشینم

پسر من مثلا میگیم کفش پات کن ما داریم میریم نمیدوشه یا پا برهنه با جوراب میاد دنبالمون الکی میریم تو ...

خب عزیزم پسرتون نقطه ضعفه شمارو فهمیده میدونه ک با جیغ داد ب خواستش میرسه کافیه بهفته  مرتب روش کار کنین و هرچی ک با جیغ و داد ازتون خاست بهش ندین و بگو تا وقتی داد و فریاد کنی خبری از خوراکی یا اسباب بازی نیست باید اروم خواهش کنی تا بهت بدیم و...همیجور کم کم تمام کاراش درست میشه

بی ادبی میکنه زبون در میاره تف میکنه دیونه ام کرده با این رفتارش نه با کسی در ارتباطیم نه زیاد خانه ...

خب پس هیچ‌برخوردی تنبیهی دعوایی نداری باهاش؟خب اینکه با باباش رفته میرون که میشه تشویق لوس‌میشه دیگه معلومه

خب پس هیچ‌برخوردی تنبیهی دعوایی نداری باهاش؟خب اینکه با باباش رفته میرون که میشه تشویق لوس‌میشه دیگه ...

چرا دعوا شد بخاطر کارش ولی خونه نمیتونستم نگهشدارم 

و دقیقن حوصله اش سر میره بیچاره همه اش توی تلوزیون و تبلته و دنیایی از اسباب بازیایی که فقط ریخت و پاش میکنه

شوهرم سر بچه گرفتن بی حوصله ترین و بی اعصاب ترین موجود دنیاست

چرا دعوا شد بخاطر کارش ولی خونه نمیتونستم نگهشدارم  و دقیقن حوصله اش سر میره بیچاره همه اش توی ...

به نظر من باید ببریش کلاس تا درست بشه پیش بچه ها خیلی اصول را یاد میگیرن یه کلاسی بنویس که ساعتی باشه که شوهرت بتونه ببره بیاردش قطعا خودش هم از منفی بودن راضی نیست

جواب سوالت رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/questions/10010000000001112/10020000000001114

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.