2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه کوچیک

626 بازدید | 14 پست

خانوما برا مسافرت با ۳ تا بچه کوچیک ک یکیش نوزاده😖😖😭😭

چیا ببرم ک هم خودم اذیت نشم ( هرچند میدونم جد و آبادم میاد جلو چشمم😫) هم بچه ها اذیت نکنن

من با بچه 4ماهه رفتم اصلا خوش نگذشت زهرمارمون شد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم ۵ ماهه هست

کجا میری حالا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دو تا تجربه توی کانالی که دارم بود میزارم برات. اولیش :

#پیام_شما

#مامان_سارا
(مامان #امیرصالح ۹ساله، #امیرمهدی ۸ساله، و #فاطمه‌ثنا ۱.۵ساله)

راجع به این دوستمون که گفتن برای کنسرو تو مسافرت

خواستم بگم من از خانواده همسرم یاد گرفتم برای سفر همیشه کنسرو درست میکنیم و خییلی عالیه
چون همگی بچه کوچک داریم واقعا نمیشه اعتماد کرد و از هر رستورانی غذا تهیه کرد
هم سریع آماده میشه
هم به صرفه و سالمه
هم اینکه غذای بیرون معمولا چرب و پر ادویه اس که اکثرا حال بچه ها رو خراب می‌کنه


مثلا ما خودمون خورشت قیمه و قورمه سبزی آماده می‌پزیم کنسرو میکنیم و بعد تو سفر فقط برنج میذاریم 👌👌👌😋😋

یا مثلاً برای آبگوشت
گوشت رو مثل عصاره گوشت توشیشه میریزیم و کنسرو میکنیم میتونیم نخود رو هم با گوشت بپزیم میتونیمم نخود رو جدا بپزیم کنسرو کنیم و بعد موقع گرم کردن گوشت و نخود رو قاطی کنیم و تو سفر فقط سیب زمینی و رب و مرزه بهش اضافه میکنیم
👌👌👌😋😋
حتی مثلاً برای اش رشته
سیر داغ پیاز داغ و نعنا داغ رو آماده میکنیم با حبوبات که از قبل پختیم همه رو باهم میریزیم تو شیشه و کنسرو میکنیم ( میتونیمم حبوبات رو جدا کنسرو کنیم و نعنا و پیاز و سیر داغ رو هم جدا کنسرو کنیم) و تو سفر موقع گرم کردن سبزی خشک و( حالا اگر دسترسی و زمان داشتیم میتونیم سبزی تازه ام بگیریم)  رشته اضافه میکنیم و عالی میشه
ما با این روش بارها تو نیم ساعت یک اش رشته خونگی و عالی تو طبیعت رو پیکنیک و اتیش  پختیم👌👌👌👌👌👌😋😋😋😋


✅فقط یک توصیه ای دارم به دوستانی که تا حالا کنسرو غذا نپختن اینکه قبل سفر چند باری امتحان کنن تا دستشون بیاد و یک وقت تو سفر کنسرو غذا شون خراب نشه
✅و اینکه سعی کنند تا جایی که میتونن آب خورشت و کنسروهاشونو غلیظ کنن هم جای کمتر میگیره هم احتمال خراب شدنش کمتره
و بعداً موقع استفاده بهش آب اضافه کنم

✅و روی در فلزی شیشه کنسرو دقت کنند که خوب محکم باشه و زنگ زده نباشه و ...

✅و در آخر اینکه سعی کنند نهایتا چند روز قبل سفر(یکی دو روز) کنسروهاشونو آماده کنند تا هم از سالم بودن کنسرو هاشون نگران نباشند و هم خاصیتش بهتر حفظ شه

❤️❤️نوش جونتون😋😋

هر وقت درست کردید منم دعا کنید
🙏🙏🙏

#غذا_در_سفر
#آشپزی_فوری
#سفر_با_بچه_ها
#غذای_سالم_خونگی
#مادران_شریف_ایران_زمین

🍀🍀🍀

کانال مادران شریف ایران زمین

@madaran_sharif

تجربه دوم که بازم مال من نیس:

«غذای فوری در سفر»

#مامان_زهرا
(مامان #ساره ۱۱ ساله، #علی ۷.۵ ساله و #مسیح ۴.۵ ساله)


عید نوروز امسال هم تصمیم گرفتیم مثل سال‌های قبل بریم سفر.

فامیل‌ها و دوستان، گاهی می‌پرسن سخت نیست با بچه‌ها؟
البته این سوال بیشتر مال کسیه که فقط یه بچه داره و به قول دخترم شیک هستن.😬😊

سخت هست اما غیر ممکن نیست...
اولین مسأله تو سفرهای با ماشین شخصی و چادر زدن و طبیعت گردی، گرسنگیه.
من که مادر بچه‌هام هستم اگر گرسنه باشم عصبی می‌شم، بچه‌ها که جای خود دارن. مخصوصاً که بلد نیستن بگن دلیل عصبانیتمون گرسنگیه.🥲

و راهکاری که می‌خوام در موردش بگم، چیزیه که چند سال قبل از یه پدر و مادر مشهدی یاد گرفتم.

وقتی تو یه سفر به کرمان، در مدرسه اسکان داشتیم (من از سفر عید غذا پختن تو آشپزخونه‌های مدارس رو دوست دارم😍)، یه بار دیدم اونا چیزهایی مثل سیب‌زمینی، کدو و هویج رو خرد کردن تو قابله و پختن.
خانمه گفت ما از مشهد گوشت قورمه آوردیم.
آماده‌ست فقط قاطی این غذا می‌کنیم.
چون ظهر که از گشت و گذار برگردیم، بچه‌ها گرسنه هستن و فرصتی برای غذا پختن نیست.

من چند سال بعد بالاخره به این دستور عمل کردم؛
وقتی قرار بود با بچه‌هام بریم جزیرهٔ هرمز و بدون مغازه و امکان خرید باشیم.
و اینکه می‌خواستم ۶ کیلومتری راه ببرمشون😁 (باید جون داشته باشن)

کاری که کردم این بود که قبل از سفر، گوشت قورمه و کنسرو لوبیا سبز درست کردم تا برای چند تا غذا استفاده کنم.

به این صورت که لوبیاسبزها رو شستم. وقتی یه کم آبش رفت، ریختم تو قابلمه و درش رو گذاشتم تا بخارپز بشن.
کمی بعد گوجه چرخ شده اضافه کردم با نمک تقریباً زیاد و کمی ادویه.🍲

وقتی کاملاً پخت و بدون آب شد، تو شیشه‌های درب فلزی ریختم و گذاشتم تو قابلمهٔ آب جوش نیم ساعتی بجوشه.
اینجوری کنسرو می‌شه و هر چقدر بیرون بمونه خراب نمی‌شه.
البته برای نگه‌داریش، خوبه شیشه‌ها رو سر و ته نگه داریم تا هوا داخلشون نشه. (درب فلزیش پایین باشه)

برای گوشت هم، بعد اینکه خرد یا چرخ کردم (گوشت تازه باشه و یخی نباشه) گذاشتم آبش خوب بره و ریختم تو قابلمه بپزه.
من همراه با دنبه چرخ‌کرده می‌پزم.
و دوباره نمک و ریختن تو شیشهٔ درب فلزی و قابلمه و آب‌جوش و جوشوندن...🫕

صندوق عقب ماشین و هوای عید قشم که گرمه خرابشون نکرده بود...
و ما می‌تونستیم هر بار باهاشون یه غذای فوری درست کنیم.😃

بعد سفر، برای ماه رمضون هم این کارو کردم.
تا وقتایی که حال و انرژی کافی برای پخت غذا ندارم، بتونم غذای مقوی فوری درست کنم.


#سبک_مادری
#مادران_شریف_ایران_زمین


🍀🍀🍀
کانال مادران شریف ایران زمین

@madaran_sharif

چه راهکارهای جالبی👌

کانال خیلی باحاله آدم انرژی میگره همه شون با شونصد تا بچه قد و نیم قد درس میخونن مار فرهنگی و تفریح دارن کلی آموزش به بچه هاشون میدن. حالا من صنمی ندارم باهاشون تبلیغ نمیکنم ولی لینکش رو پاک نکردم خواستی بقیه شم بخون.

وان

اوه اوه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

داغ ترین های تاپیک های امروز